Reacties voor: SHAtter-jailbreak maakt gebruik van toolkit Greenpois0n (jailbreak)

De nieuwe jailbreak met de codenaam SHAtter zal waarschijnlijk gebruik maken van Greenpois0n. Het is daardoor mogelijk dat de ontwikkelingstijd van de jailbreak gereduceerd kan worden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Het gaat de goede kant op 🙂

  2. Dat is goed nieuws

  3. ik hoop dat ik me ipod touch 8gb 2g 4.1 snel kan jailbreaken!!

  4. http://chronic-dev.org/
    Is wel offline zie ik nu..

  5. Oké dan! Laat maar komen die jailbreak!

  6. Origineel geplaatst door Sjuul
    Oké dan! Laat maar komen die jailbreak!

    Sowieso! Loop nu al een te lange tijd rond met een unjailbroken iPhone 4! Mis wel (voor mij) echt relevante JB Apps en mogelijkheden!

  7. Goed nieuws! 😀

  8. Zeer goed nieuws dit! Ik kan niet wachten op de Jailbreak. Volgensmij komt hij op 25 september uit maar ik weet het niet zeker.

  9. Nou da’s dan heel goed nieuws, hoop dat het niet zo lang meer duurt. Erg knap van die jongens hoor, diep respect met dit kat en muis spel.

  10. ik heb net een iphone 4 (4.0.1 met JB en unlock) en tijdens het overzetten van e 3GS backup crashte de iphone en bleef hij staan op het appeltje … durf er geen update op te doen naar 4.1 voor de baseband.. dus jah kan ik voorlopig nu aleen maar afwachten 🙁 want kan geen restore doen terug naar 4.0.1..

    hoop op een snelle jb ! want nu moet ik terug mn super oude nokia gebruiken ! :p

  11. Jammer alleen dat alles gerelateerd aan de iDongle verwijderd is :-/

  12. Ik zit ook op een 4.1 jailbreak te wachten! 🙁

    Maakt het trouwens (als we nu toch aan het wachten zijn) iets uit qua kwaliteit en stabiliteit welke jailbreak (tool) je neemt?

  13. @pearlrox: Cydia heeft jou shsh toch opgeslagen, dan kan jij hem gewoon restoren door met shift+herstel de geselecteerde firmware er op te zetten, als hij de foutmelding geeft dat hij niet compatibel is dan weet je dat het niet is opgeslagen…

  14. Benieuwd of er ook een unlock zal zijn voor de iPhone 4 met 4.0.2 out of the box of 4.1

  15. Zal het niet zo zijn dat het Devtaem in ieder geval wacht tot okt/nov als 4.2 uitkomt met een nieuwe JB?

    Lijkt mij wel historisch gezien..

  16. Origineel geplaatst door basz
    @pearlrox: Cydia heeft jou shsh toch opgeslagen, dan kan jij hem gewoon restoren door met shift+herstel de geselecteerde firmware er op te zetten, als hij de foutmelding geeft dat hij niet compatibel is dan weet je dat het niet is opgeslagen…

    Nja dat is het rare .. op cydia (toen hij nog werkte) stond de shsh van 4.1 opgeslagen zag ik maar niet die van de FW die op het toestel stond .. de 4.0.1 dus 🙁 via itunes heb ik nu een foutmelding als ik de 4.01 er terug wil op zetten. maar het baseband is niet upgedate naar 4.1 baseband dus moet er nog hoop zijn ?

  17. Origineel geplaatst door bvoutryve: Benieuwd of er ook een unlock zal zijn voor de iPhone 4 met 4.0.2 out of the box of 4.1

    Volgens de twitter van pod2g/chpwn zal de komende jailbreak voor alle iDevices zijn en ook voor alle versies. 🙂

  18. @heijdemann: volgens mij niet want het gaat om een “jailbreak for life” wat pas opgelost kan worden met een nieuw toestel, niet een nieuwe update.. dus als het goed is hebben we lang plezier van deze jailbreak 😉

  19. @Bas: maar zegt m.i. niks over de unlock…

  20. @pearlrox: je kunt deze handleiding gebruiken om te proberen te downgraden naar een firmwareversie waarvan je de SHSH bestanden hebt. Lukt dat niet, dan kun je proberen te updaten naar iOS 4.1 met behulp van TinyUmbrella op de baseband op je iPhone 4 te beschermen.

    @bvoutryve: als de komende jailbreak-tool ook werkt op iOS 4.0.2 zal unlocken waarschijnlijk mogelijk zijn op de iPhone 3G, 3GS en 4. Unlocken op iOS 4.1 zal voorlopig nog wel even op zich laten wachten en staat geheel los van de jailbreak (behalve dat je er in ieder geval een jailbreak voor nodig hebt).

  21. Origineel geplaatst door Bvoutryve: @Bas: maar zegt m.i. niks over de unlock…

    Oja, verkeerd gelezen. Ik kwam wel een manier tegen om met je iPhone te updaten naar 4.1, terwijl je je oude baseband behoudt.

  22. Pfff ik hoop dat het snel kont, ik heb nog de 1.59 baseband die te unlocken is, alleen zit ik te wachten op de JB……

  23. Ja hoop dat die van de week nog komt, kan ik eindelijk m’n iPhone 4 als telefoon gebruiken ipv als internet en mail phone:)

  24. @pearlrox download het app recboot , open het app en klik op enter recovery mode en wacht tot je ziet het itunes icon , itunes wil open , close itunes en dan kies exit recovery mode , jouw iphone 4 wil dan reboot als normaal

  25. Origineel geplaatst door dameastro
    Ja hoop dat die van de week nog komt, kan ik eindelijk m’n iPhone 4 als telefoon gebruiken ipv als internet en mail phone:)

    ja inderdaad!!!!!

  26. ik zit al een eeuwigheid op 3.1.2 jailbreak hihi.. wordt tijd voor een eenvoudige 4.1 jailbreak dan kan ik een updaten..kan niet zonder mn jailbreak!

  27. Let’s hope that there will be an Jailbreak soon.
    Can’t wait to get sbsettings back on mij iPhone!

  28. Let’s hope that there will be an Jailbreak soon.
    Can’t wait to get sbsettings back on mij iPhone!

  29. Zit al te wachten op dit nieuws want wil hem upgraden naar 4.1 vanwege iets meer stabiliteit. Op dit moment crasht hij bij mn vriendin erg vaak in SB en bij mij is hij wat traag geworden.

  30. 25 september wordt gezegd… Maar ik hoop eerder….

  31. @henk bouwman:
    waar haal je die datum vandaan??

  32. Is er al wat meer nieuws over de jailbreak.

  33. Dit is goed nieuws, ik hoop ook direct op het feit of we al dan niet ook tevens een Ipad 3.2.2 kunne Jb’, want daar wacht ik namelijk al een tijdje op, of dat we kunne upgrade naar 1.4 en dan eindelijk jb’n want op dit ogenblik heb ik niet vel aan mn factory 3.2.2 Ipad.

  34. @Klaasblaas: staat opde site van shatter

  35. Nu maar afwachten.

  36. Ik vind het echt lang duren
    zijn er nog verdere updates?

  37. Ik zit nu al een paar weken met unjailbroken ipad os 3,2,2 dit is echt hatelijk heb al handleiding door gelezen hoe ik m’n ipad downgrade, maar helemaal mislukt is

  38. Ik zit nu al een paar weken met unjailbroken ipad os 3,2,2 dit is echt hatelijk heb al handleiding door gelezen hoe ik m’n ipad downgrade, maar helemaal mislukt is

  39. Ik zit nu al een paar weken met unjailbroken ipad os 3,2,2 dit is echt hatelijk heb al handleiding door gelezen hoe ik m’n ipad downgrade, maar helemaal mislukt is. Ook laat ik m’n iPod maar op ios 3,1,3 jb draaie

  40. Vet hoor maar niet al je 2e g mc heb geen a4 chip 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.