Reacties voor: Shades Case voor iPhone in 11 verschillende kleuren

De Shades Case is een iPhone-case van soepel polyurethaan, een zachtblijvende plastic die volgens de fabrikant beter bestand is tegen vocht, stof en vuil dan gangbare siliconencases. De Shades Case is verkrijgbaar in 11 kleuren.

Reacties: 11 reacties

  1. Thanks voor de tip!! Net een leuke zwarte/zilveren besteld. Duurt 7 tot 14 dagen en dan betaal je 4,90 dollartjes extra voor int. shipping.
    Ben heel benieuwd!!

  2. verschrikkelijk

  3. heb me ook zo’n zwarte besteld 🙂

  4. Ik ga de transparante en Midnight Black ook maar eens proberen…
    10 mei wordt-ie pas verzonden (uitverkocht 😛 ), dus we zullen zien…

    Hmmm, meteen even aan mn zus vragen of ze in juni (als ie dan komt) een nieuwe iPhone voor me meeneemt 🙂 Kan ik mn huidige weer verkopen. Vast nog wel iemand die er wat euro’s voor over heeft 🙂

    Kan ik tot die tijd kijken welke Case ik mooier vind, kan ik die andere ook verkopen 😉

  5. Ik heb voor mijn iPod Touch zojuist 2 cases besteld maar heb nog een tip voor 10% extra korting (bovenop de korting die je krijgt als je er 2 of een veelvoud hiervan besteld: Gebruik discount coupon ‘ilounge08’.

  6. P77 hartelijk dank voor de 10% code, ik heb er gebruik van gemaakt.

  7. P77 :. Many thnx voor de coupon. Heb er ook twee besteld. Orange en Clearly Original.

  8. Ook hier de Clearly Original en Midnight Black besteld , bedankt voor de 10% korting P77
    Is er eigenlijk iemand die ervaring heeft met deze cases ? (voor iPod of zo)

  9. Heb vandaag mijne binnen gekregen. Works like a charm.
    Er is een heeeeeeel vervelend nadeeltje waar ik me vreselijk aan irriteer.
    Ook als je je hele iphone schoon en droog maakt, het hele hoesje van binnen probeert te drogen, je blijft van die vochtige vlekken op je beeld houden. Dat is dus vocht wat tussen het plastic van het hoesje en je scherm zit en het is VERSCHRIKKELIJK irritant. Heb zelfs boven de warmte van de broodrooster gehouden om het in het hoesje weg proberen te krijgen (leeg hoesje natuurlijk).

    wie of wie weet hoe ik het weg krijg?

  10. @Tim: Ik heb ze ook binnen sinds een paar dagen maar ben er niet zo tevreden over. Ik vind het scherm er niet zo ‘crisp’ als zonder de case uitzien en heb ook dezelfde ervaring met het vastplakken/vlekken symptoom. Dit komt alleen niet door vocht voor zover ik kan bedenken maar gewoon doordat het plastic vast wil plakken en zo nieuw is waardoor het vocht lijkt. Er staat wel iets over op de site overigens. Daarnaast vind ik de lasrand te scherp en de Home button minder lekker werken. Misschien ben ik te kritisch maar ik ben een stuk blijer met mijn simpele siliconen case + Screen Protector van bijvoorbeeld PeelPlus via eBay.

  11. En ik baal natuurlijk nu ik dit lees 🙁

    Heb er ook 2 besteld , bij deze : **Te Koop**

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.