Reacties voor: Setapp krijgt eerste grote update: makkelijker zoeken met catalogus en categorieën

Setapp heeft een nieuw uiterlijk gekregen, met betere zoektools. Alle ruim 70 apps zijn ingedeeld per categorie en de catalogus laat zien wat er mogelijk is, voordat je de app installeert.

Reacties: 3 reacties

  1. Nog steeds een zeer interessant ‘experiment’ en ik hoop dat ze slagen. Op zich echt geen gek idee om ook programma’s als een soort van spotify achtige dienst aan te bieden. Ideale wereld is als je straks aan de ene kant je internet provider per maand gewoon aftikt (liefst ook nog eens tegelijkertijd voor je mobiel) en daarnaast een vast bedrag voor je content. En dan bedoel ik echt ál je content. Muziek, films, series, e-boeken en software.

  2. Het idee is idd leuk maar ben benieuwd of de makers het geld eruit halen, lijkt mij dat zij best wat moeten betalen om dit aan te bieden.
    Ik neem er geen abbo er is gewoon te veel software, en heb geen zin om maandelijks te betalen er voor wat ik niet gebruik.

  3. Leuk concept, maar als ik software nodig heb dan haal ik dat wel binnen met Torrent-bestanden via Transmission, zit ik in elk geval niet vast aan maandelijkse of eenmalige aanschafkosten. Maar goed, ieder zo zijn ding.

    Overigens, voor de mensen die het interessant vinden, er is al heel lang een soortgelijke dienst op de markt waar je als ontwikkelaar je software op kan aanbieden: HackStore.io

    Dit is een soort van Popcorn Time, content die Apple liever niet in zijn App Store ziet, en waar je niet voor hoeft te betalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.