Reacties voor: SetApp officieel van start: ruim 60 apps voor vast maandbedrag

SetApp gaat officieel van start: met deze bundel krijg je toegang tot 61 Mac-app voor een vaste prijs per maand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik vind het een leuk, modern initiatief!

  2. Aan zoiets zal ik dus echt geen geld aan uit geven

    Die gasten die dit bedacht hebben laggen zich helemaal scheef,

    Low budget apps en een paar rooitjes verdiennen! Doei

  3. Komt eentje voor de a.tv? Zou handig zijn.

  4. rKS die “gasten” zijn zeer professioneel en maken prima software. $10 per jaar las ik? Clean my Mac is al bijna $40. Aangezien niet alle updates gratis zijn is $10 per jaar goedkoop.

  5. @Micha: Per maand staat er.

  6. Persoonlijk – niet 1 app die ik gebruik!

  7. Voor imazing zou in het al doen. Hele goede app is dat!

  8. MacPaw is gewoon een hele goede ontwikkelaar met zelf prima apps. CleanMyMac is echt een prima stukje software en er zitten prima andere apps bij in de bundel. Natuurlijk is het per gebruiker afhankelijk of je er echt iets aan hebt. Toch zou dit wel eens de toekomst kunnen zijn voor alle content. Je ziet het om je heen gebeuren. Een vast bedrag per maand voor zo’n beetje alles: series en films, muziek en nu dus software. Een beetje afgekeken van Microsoft Office 365 (zelfde idee eigenlijk) maar echt geen gek betaalmodel. Helemaal niet als de keuze nog veel ruimer wordt. Wat dacht je van eenzelfde pakket van Apple (of het liefst nog onbeperkt AppStore voor bijv een tientje of vijftien euro per maand). Alleen apps ‘huren’ in de maanden dat je er actief mee bezig bent. Klinkt niet zo interessant voor de meeste apps maar als je bedenkt dat je voor een Final Cut Pro al 300 euro betaald wordt het toch interessant.

  9. Ik zou dit zelf niet doen, er zijn genoeg gratis apps die via donaties gesteund worden die ongetwijfeld elke app in het lijstje over kunnen nemen. Neem clean my mac, ik gebruik AppCleaner en Disk care, die laatste staat heb ik ooit gratis kunnen kopen in een aanbieding, werken beide perfect en zonder nare reclame.

    Als je even een beetje zoekt zijn er dus genoeg goed werkende apps die door Macfreaks zijn gebouwd en gratis in gebruik (op kleine donaties na)

  10. Ik heb setapp een week of wat geleden ook geprobeerd en al snel weer verwijderd. Ik gebruik maar een paar apps van ze en de kosten daarvoor staan in geen verhouding tot een abo geld van $10 / maand: na een paar maanden ben ik met aanschaf goedkoper uit.
    Voor photoshop+lightroom betaal ik wel $10 per maand – dat vind ik wel zinnig want op termijn ben ik goedkoper uit.

  11. @WvB22: het is interessant, maar het wordt ook gevaarlijk voor mensen die de financiën niet in de gaten houden.

    Abbo hier, abbo daar, abbo zus en abbo zo.

    Ga dan nog maar eens keuzes maken wat je echt “nodig” hebt. Die wordt niet gemaakt en dus betalen ze elke maand 10€ aan lucht.

  12. Uh, cleanmymac komt altijd met adware? Hoeveel adware zit er wel niet in de rest van de geïnstalleerde software?

  13. En wéér een abonnement.
    Oh wat wil men graag een abonnementje door je strot duwen. Dit is 120 euro per jaar voor een handjevol apps die je af en toe ook voor een eurotje kunt kopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.