Reacties voor: Setapp: kwalitatief goede Mac-apps voor een vast maandbedrag

Setapp wil de 'Netflix voor Mac-apps' worden: voor 10 euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot tientallen goede Mac-apps.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik vindt het wel een beetje verontrustend dat er steeds meer bedrijven naar een abonnementsvorm gaan, blijkbaar is dit het nieuwe verdien model.
    maar wat als je onderweg geen internet verbinding hebt, of storing bij je internet provider, dan kan je gelijk niets meer.

    ook het “cloud” gebeuren is niet leuk, pasgeleden storing gehad met het internet, dan ligt gelijk het hele bedrijf plat, zelfs Windows wil dan niet meer opstarten omdat deze je profiel niet kan laden 🙁

  2. @Xeno: In het artikel staat duidelijk dat de apps geen internetverbinding vereisen om te kunnen blijven werken.

  3. Nog een maand bedrag!? gelukkig verdienen we allemaal tonen per maand! En zitten we allemaal te wachten op nog meer vaste lasten! 🍾💷

  4. Wat is het verdien model voor het bedrijf zelf? 110 medewerkers betalen lijkt me ook niet niks met dit verdien model..

  5. @Sergio: Lezen:
    MacPaw houdt daarbij 30 procent van de inkomsten achter, om het systeem draaiend te houden.

  6. Men spreekt soms zo gemakkelijk van, het kost maar €9,99 per maand, maar als je allerlei diensten zoals Netflix, Spotify en etc… bijelkaar optelt, je een vermogen moet verdienen om dit te bekostigen. Het draaft een beetje door. Vele apps die worden weergegeven in de MacPaw Setapp, zij in de Mac App Store geregeld in de aanbieding en soms voor €0,00, €0,99 of €1,99 te downloaden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.