Reacties voor: Setapp helpt je voortaan ook aan iOS-apps

Heel wat apps bestaan zowel op iOS als op de Mac. Dat is handig, want daarmee kun je doorwerken tussen het ene en andere apparaat. De makers van Setapp willen je daar nu op wijzen met een speciale sectie voor iOS-apps.
Lees het complete artikel → Setapp helpt je voortaan ook aan iOS-apps
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Wat betreft het kunnen gebruiken van de iOS-versie van setapp-geassocieerde apps. Wil ik, bijvoorbeeld, Ulyssys nu óók op mijn iPhone gaan gebruiken, moet ik dan mijn iPhone, naast mijn MacBook registreren in mijn account en betaal ik vervolgens €16 per maand of is er één iPhone inbegrepen in dat €10 abonnement?

    Ik ben niet van plan Setapp te gaan gebruiken, maar zou dat vooralsnog wel graag verduidelijkt hebben. Wordt anders een dure boel.

  2. @Sander: Ik zie de prijzen (in USD, ex Ierse BTW) op setapp.com:

    1 Mac: $10
    2..4 Macs: $20 (Family Plan)
    1 iOS: $5

    Oftewel: met mijn 4 Macs, 4 iPads en 2 iPhones zou ik 20+30 = 50 dollar ex per maand betalen – als eenpersoonshuishouden. Althans, om niet te hoeven bedenken, welk iOS apparaat ik voor Setapp aangemeld heb.

    Nee, dan kijk ik liever naar de tijdelijke aanbiedingen. Nog afgezien van dat ik eigenlijk geen verlanglijstje heb.

    Ja, Sander, ik kijk ook wel naar Ulysses als dat weer in het nieuws is. Maar ik heb alternatieven, en uiteindelijk gebruik ik die niet voor mijn teksten.

  3. Mooi initiatief maar het aanbod aan apps is totaal oninteressant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.