Reacties voor: Vanaf nu te zien op Apple TV+: nieuwe horror-dramaserie Servant

Eerste nieuwe serie sinds start Apple TV+
De nieuwe horror-dramaserie Servant is vanaf vandaag te bekijken op Apple TV+. De serie gaat over een rouwend echtpaar die een nanny in huis halen om op hun baby te passen. Door een tragedie wordt hun huwelijk op de proef gesteld.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb sinds vorige week een jaar gratis op TV+. Al eerder keek ik naar See via de gratis proefperiode. Ik vind de kwaliteit van de serie wel echt goed en kijk dan ook uit naar het vervolg. Helaas is dat meteen ook het punt waar ik van baal. Ik kan niet doorkijken. De bingwatch ervaring heb ik dus nog helemaal niet bij TV+. Hier zou Apple gewoon een voorbeeld moeten nemen aan Netflix die dit voor sommige series ook een poos een aflevering per week heeft gedaan. Zoals Better Call Saul. Maar het lijkt dat ze hier nu weer vanaf zijn gestapt. Daarnaast zou ik graag zien dat er een mogelijkheid is om de trailer door te slippen. Die is voor See echt dodelijk saai… wel even tijd om een colaatje te pakken!

  2. Ik heb geen Apple product gekocht. Ik moet dus betalen voor Apple+. Maar het is de moeite zeker nog niet waard. Er is nog niets dat me aanspreekt. En M. Night Shyamalan heeft, na The Sixth Sense, niets meer gemaakt wat een ook maar een beetje kwaliteit heeft. Ik ga dus ook geen 4,99 per maand voor betalen. Misschien ga ik, begin volgend jaar, wel kijken als ik de nieuwe iPhone 12 heb gekocht.

  3. Eerst maar eens geschikt maken voor Chromecast, en het aanbod flink vergroten.

  4. Nadeel van See vind ik dat je de hele tijd in de gaten moet houden dat ze niets kunnen zien. Soms zijn er momenten dat ik dat vergeet en dat levert rare momenten op bij mij haha.

  5. Is er ook bekend tot welke datum je de gratis proefperiode kan starten? Ik wil dit zo laat mogelijk doen zoals hier geadviseerd werd, dat vond ik wel een goed idee nl ☺️

  6. Weer zo’n productie remake maar dan als serie. Verhaal is bekend zie film The Boy 2016.

  7. Eerste indruk is positief. Vond de serie Six feet under geweldig. Dus ik ga zeker kijken. Bingewatchen kan bij Videoland ook niet, dus dat vind ik zelf geen reden om niet naar Apple tv+ te kijken, als je eerst de ene serie kijkt hebben de afleveringen van de andere serie zich al ingehaald. Ik vind het ook wel leuk dat gevoel van ‘o ja vanavond weer een nieuwe aflevering van….’.

  8. Origineel geplaatst door Nathalie
    Is er ook bekend tot welke datum je de gratis proefperiode kan starten? Ik wil dit zo laat mogelijk doen zoals hier geadviseerd werd, dat vond ik wel een goed idee nl ☺️

    Binnen de 3 maanden na activatie van je nieuw aangekocht Apple product.

  9. Origineel geplaatst door Leander
    Ik heb sinds vorige week een jaar gratis op TV+. Al eerder keek ik naar See via de gratis proefperiode. Ik vind de kwaliteit van de serie wel echt goed en kijk dan ook uit naar het vervolg. Helaas is dat meteen ook het punt waar ik van baal. Ik kan niet doorkijken. De bingwatch ervaring heb ik dus nog helemaal niet bij TV+. Hier zou Apple gewoon een voorbeeld moeten nemen aan Netflix die dit voor sommige series ook een poos een aflevering per week heeft gedaan. Zoals Better Call Saul. Maar het lijkt dat ze hier nu weer vanaf zijn gestapt. Daarnaast zou ik graag zien dat er een mogelijkheid is om de trailer door te slippen. Die is voor See echt dodelijk saai… wel even tijd om een colaatje te pakken!

    Better call saul wordt samen met AMC gemaakt en AMC zend wekelijks uit. Vandaar dat de aflevering van better call saul op Netflix wekelijks worden toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.