Reacties voor: Sensoren en rookmelders kunnen nu meldingen via HomeKit sturen

Met ingang van iOS 10.2 zijn er meer HomeKit-accessoires die jou een melding kunnen sturen zodra er iets gedetecteerd wordt. Bewegingsmelders, rookmelders en andere sensoren houden je zo op de hoogte van hun status.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Alleen jammer dat je de meldingen niet globaal aan of af kan zetten. Bvb van huis weggaan = arm sensor, thuis komen = disarm. Nu krijg ik constant meldingen van de sensoren als ik thuis ben 🤔

  2. Die Eve contact sensoren, geven die nú ook een melding als je voordeur open blijft staan bijvoorbeeld?
    Dat zou super zijn en ga ik er een paar bestellen. Ik wil nl niet elke keer kijken of er wel een deur of raam open staat of dicht is.

    Iemand die dat kan bevestigen?

  3. Wat kosten zulke sensors? Om te beginnen maar de rook- en koolmonoxide sensors, die signaal kunnen geven in de Woning app.

  4. Origineel geplaatst door Mike
    Die Eve contact sensoren, geven die nú ook een melding als je voordeur open blijft staan bijvoorbeeld?

    Dat zou super zijn en ga ik er een paar bestellen. Ik wil nl niet elke keer kijken of er wel een deur of raam open staat of dicht is.

    Iemand die dat kan bevestigen?

    Dat kun je dan vragen aan Siri, bijvoorbeeld “Staat de voordeur open?”

  5. Mezelf hier maar eens in verdiepen welke functies ik zou willen en kan krijgen en wat alle onderdelen kosten. Moet sowieso nog een andere hue bridge aanschaffen.

  6. Zag van de week ook al dat je dus meldingen krijgt als de firmware bijgewerkt kan worden van je apparaten. ook een mooie nieuwe toevoeging.

  7. Kunnen ook meerdere Apple-id gebruikers meldingen ontvangen en bewerken in huis of kan alles gekoppeld worden aan maximaal maar 1 gebruiker?!

  8. Welk merk rookmelders? In het artikel wordt het niet genoemd.

  9. Jammer dat Homekit niet helemaal lekker van de grond komt. Als ik kijk naar EVE dan heb je bluetooth apparaten met beperkt bereik (niet buitenshuis benaderbaar tenzij je een apple tv derde gen. bezit).

    Ik wacht rustig op apparaten die met de juiste bridge en wifi werken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.