Reacties voor: Sennheiser en Adidas maken oordopjes voor sporters (CES)

Sennheiser en Adidas hebben samengewerkt aan een serie oordopjes voor sporters. De zwartgele oordopjes blijven extra goed zitten en hebben elk andere eigenschappen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Toch jammer… Tyson Gay is vrij bekend hoor. doe nu niet ineens of de wereld alleen om techniek draait.

  2. Origineel geplaatst door william
    Toch jammer… Tyson Gay is vrij bekend hoor. doe nu niet ineens of de wereld alleen om techniek draait.

    Ik ken hem ook niet hoor… Dus zo vreemd is het niet.
    Vind ze wel vrij duurt, met mijn normale dopjes (V-Moda Vibe Duo) kan ik eigenlijk ook wel prima sporten, hoef ik geen speciale sportdopjes voor te hebben…

  3. Verwijderd.
    Desalniettemin, mooie dingetje hoor, jammer van de kleur! Ben benieuwd naar de geluidskwaliteit, en of ze echt blijven zitten tijdens het hardlopen…

  4. Ahahah tyson gay ik kende hem ook niet hoor.
    Wel leuke achternaam

  5. @Eric Cartman:

    Misschien iets minder lang achter je computer zitten, dan had je het zeker geweten.

  6. Kijk, dit zijn mooie oortjes. Echter heb ik de laatste tijd steeds minder trek in bedrade oortjes, bij mij hebben die de neiging stuk te gaan. Ik kijk nu dan ook een tijdje al uit naar Bluetooth Stereo Headsets, waarvan Jaybirdgear ook een mooi sport setje van heeft.

    @John: Ik weet niet hoor John, maar niet iedereen interesseert zich zo in (bekende) sportmannen/-vrouwen.
    Zelf sport ik 5 keer in de week, maar je moet mij echt niet om bekende sportmensen vragen, dan ken ik alleen die enkelen die weleens in de krant staan of op tv te zien zijn.
    En eerlijk gezegd ken ik die hele Tyson Gay ook niet, dus fijn dat iPhoneclub er uitleg bij zet.

  7. Ook al kennen sommigen Tyson Gay niet, hij is niet de recordhouder op de 100m sprint. Hij had namelijk 4.1m/s wind mee, en omdat je niet meer dan 2.0m/s wind mee mag hebben voor een officieel record, telde zijn tijd niet.

    Verder lijken me de oortjes wel een uitkomst, als ik ga hardlopen willen mn oortjes er nog wel eens uitvallen. Ook gaan ze een beetje trekken, omdat de kabel van de standaardoortjes niet zo lang is.

  8. Hij is wèl de recordhouder op de 100m sprint. Het gaat hier namelijk om het nationaal record. En hij had 2 m/s wind mee, en dat mag volgens de door jouw benoemde regels Trnql.

    Trouwens gave dopjes. Ben benieuwd!
    Off-topicopmerking verwijderd.

  9. Ik heb al 2 jaar Bose Tri port oordopjes, met siliconen ..

    en ze vallen nooit uit tijdens het hard lopen ! en zitten perfect omdat je er 3 verschillende maten bij krijgt.

    en een van de beste met geluid kwaliteit !

  10. Tyson Gay niet kennen? Vreemd.

    In ieder geval leuke oortjes, stevige prijs maar als de geluidskwaliteit een beetje evenredig is met de prijs zou ik er nog wel voor gaan. 🙂

    En B. Willems (ook anderen die T. Gay niet kennen), koop eens een krant af en toe. Wat algemene kennis kan nooit kwaad.

  11. kunnen die dopjes ook gebruikt worden door niet sporters(ex topsporter) 😉 hiiii
    gr mrfred

  12. Off-topic-opmerking verwijderd.

    Verder blijven kleur en prijs zeer subjectief, maar om daar nu op te reageren of erger nog, over te zeuren…….
    no tnx!

  13. Had die Gay-figuur nu die doppen in toen hij het wereldrecord liep of niet ? Dat zou een indicatie kunnen zijn dat ze goed vastzitten. Of is hij er maar een beetje bij geron$eld ?

  14. Tyson gay kon ik wel, en om het plaatje af te maken is hij nog een neger ook 😉

    Ik heb de hoop op oordopjes al opgegeven. Nadat mijn 120 euro kostende V-Moda Vibe Duo (Gunmetal) 2 keer het leven heeft gegeven, heb ik mezelf voorgenomen nooit meer een belachelijke prijs uit te geven aan die zooi. Die standaard iphone oordopjes gaan net zo lang mee.

    Koperdraad zit in ieder oordopkabeltje, dus ook in deze. Daarom zou je oordopjes moeten hebben waarvan je het kabeltje zou kunnen losmaken en vastmaken, zodat je in de winkel gewoon een nieuwe kunt kopen.

    Blijkbaar te veel moeite!

    Ik zeg: Geld weggooierij.

  15. ‘ bestand tegen regen, zweet en kou ‘ Je hebt sennheiser oortjes voor 30 euro die dat zijn, en die dus ook onder de kraan mogen.

  16. @sNicker:
    Beste sNicker, ik zag dat de Jaybirdgear wel 1 van je opties is voor een draadloze headset, maar ik raad het je niet aan.

    In werkelijkheid is het een onding. Ik zag een promotiefilmpje (van de CEO denk ik) over dit setje met en het zag er allemaal zo slick uit, dus heb het besteld. Ik heb er 1 nodig voor het sporten. Stom van me om niet eerst te googlen naar reviews.

    Het geluid is allerbelabberdst, de bedieningknopjes op het oortje is onhandig, ze passen niet perfect in de dock (moest telkens een paar keer op en neer bewegen zodat dock en set samen contact maakten om op te laden). De ledlampjes functioneerden niet naar behoren, dus ik wist vaak niet of ze nu aan het opladen waren of dat ze al vol waren. Regelmatig skippen tijdens het luisteren van muziek (ontvangst tussen iphone en setje was regelmatig om te huilen).Na twee weken (en ik ben erg zuinig met mijn materiaal) brak 1 van de oortjes al door midden.

    Kortom, de reclame en de website zien er prachtig uit, maar ik heb 115 euries aan deze troep verspilt. Veel meer mensen schijnen last te hebben met deze dopjes…ik dacht…ik moet je toch even waarschuwen 🙂

    Succes!!

  17. @Biosphere: Thanks 😀 dan maar iets anders uitproberen 😛 Misschien die Back Beat 906 van Altec Lansing…

  18. Ik heb de Beats by Dre Tour en die werken heerlijk tijdens het sporten! blijven ook goed zitten, noise cancelling zit er wel in, niet maximaal en geluid is PRACHTIG. Misschien duur voor sommigen maar ze zijn het zeker waard. Dus als iemand nog op zoek is naar een goed paar headphones voor tijdens het sporten, of gewoon normale activiteiten, ik raad de Beats by Dre Tour In-Ear headphones aan!

  19. heb ze gekochht bij headsetcenter en bevallen heel erg goed tijdens het sporten. Aanrader dus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.