Reacties voor: Selfie-stokken van Hama en Rollei: hulpstukken voor betere zelfportretten

Hama en Rollei hebben selfie-stokken aangekondigd voor de iPhone. Maak betere zelfportretten door je arm te verlengen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Selfies. Ugh. Ik hoop dat de dag dat we met rode kaakjes terugkijken naar onze selfies met duckfaces etc. snel aanbreekt.

  2. Zelfs bij de Xenos kan je momenteel selfiestokken krijgen.

  3. Zelf ben ik geen liefhebber van een #Selfie, wat ik zelf ervaren heb is wel voor mij een eye opener.

    Ik was in Miami met mijn vriendin en wilde graag een foto van ons 2. Hoe ga je die foto maken (geen close-up) je wil iemand vragen. Normaal met je camera ging het precies zo maar was de angst “straks rennen ze er mee weg” een stuk minder. Je telefoon is namelijk een verlengstuk van je leven geworden. Er staan toch prive zaken op en diefstal hiervan is een stuk erger dan van je camera.

    Met angst heb ik mijn iphone afgestaan aan een local die er “betrouwbaar” uit zag. Gelukkig is dit goed gegaan en heb ik nu een leuke foto als herinnering aan die “speciale dag”.

  4. @Mark: Ruig verhaal! Haha

    Ligt aan de lokatie, maar met een statiefje a la Gorillacam (voor paar euro te koop bij de Action) en een selftimer kun je alle (duo)selfies maken die je wilt. ‘Probleem’ wat ik vaak heb met mensen die je vraagt een foto te maken is niet zozeer de weg-ren-angst maar het uiteindelijke bedroevende resultaat…

  5. Belangrijkste reden voor het prijsverschil is natuurlijk dat de Rollei ook bluetooth heeft waarmee je via knopjes op het handvat de iPhone kan bedienen. Dit heeft de Hama niet, dat is alleen een stok en dus heb je daar een app bij nodig met een zelfontspanfunctie.

  6. Selfies bestaan al sinds er handheld camera’s zijn en zullen NOOIT meer uitsterven, het is gewoon een foto van jezelf maken op een leuke locatie of leuk moment wat is daar zo erg aan, 100 fotos met niemand erop van een landschap vind ik saaier.

    Ik maak gewoon altijd een foto van mevriendin en zei daarna van mij zodat ik ze later samen ik elkaar photoshop.

  7. @eMilty: en waarom staat dat niet in het artikel?
    Dat is nuttige info!

  8. Als de hama geen knoppen heeft, hoe maak je dan de foto? Alleen met de zelfontspanner? Das toch niet praktisch.

  9. Voor een paar euro heb je een Bluetooth cameraknop voor selfie sticks zonder knop. Heb zo’n ding zelf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.