Reacties voor: Security-headset voor de iPhone: iASUS Concepts 500K Series

Als je beveiligingsmedewerker bent, of er graag zou willen uitzien als een beveiligingsmedewerker, dan moet je bij iASUS Concepts zijn. Zij hebben de 500K Series Headset ontwikkeld voor mensen die een onopvallend 'oortje' willen dragen.

Reacties: 19 reacties

  1. Tja, loop niet met zo’n V-tje op mijn zwarte blouse. Vraag me ook af wat voordeliger is voor een bedrijf: dit iPhone of los systeem.

  2. Stoerrrrrr!
    Met de V van Veetikhet!

  3. maar. je moet dan ook daadwerkelijk gaan bellen om contact te hebben met iemand? of is het mogelijk om de bluetooth / wifi hardware te gebruiken voor dichtbij? of zit er een radio zender in gebouwd? anders lijkt het me complete onzin

  4. Lijkt me een beetje Raar als je dit zou kopen, Lijkt me ook niet echt handig om zo’n kastje te moeten hebben.
    offtopic: Zo, Gonny. Nog niet naar bed? 😉

  5. ik zie niet waar de microfoon zit, maar misschien wel handig onder een helm? ik zie op dit moment nog geen goede oplossingen daarvoor.

  6. Door deze “security headset” te gebruiken i.’s.m. Voice Controle op de 3Gs Kom je wel heel stoer over:;
    ik laat het gebruik van zon setje dAn ook over op de proffesionelen…de geldtransportman bvb!

  7. Origineel geplaatst door Arawn
    ik zie niet waar de microfoon zit, maar misschien wel handig onder een helm? ik zie op dit moment nog geen goede oplossingen daarvoor.

    de mic isdat zwarte dingetje met een knop erop

  8. Zou helemaal stoer zijn als je dan de microfoon in je mouw kan plaatsen. Als je het doet, doe het dan ook goed.

    ten-four. 😉

  9. mmm, op naar de sportschool

  10. hallo B2…. over

  11. leuk ding, maar 100 dollar vind ik wel erg overdreven…

  12. Leuk voor de wannabe’s 😛

  13. Origineel geplaatst door Arawn
    ik zie niet waar de microfoon zit, maar misschien wel handig onder een helm? ik zie op dit moment nog geen goede oplossingen daarvoor.

    http://www.motowebshop.com/nl/shop/helmen/bluetooth_systemen/nolan_bluetooth

    hier heb je een bleutooth set voor onder je helm, weet alleen niet of die compatibel is met de iphone. En volgens mij moet het ook een helm zijn van Nolan.

  14. Origineel geplaatst door arno
    leuk ding, maar 100 dollar vind ik wel erg overdreven…

    eigenlijk 115 dollar. 99 voor de headset en 16 voor het verzenden naar nederland.

    omgerekend naar euro’s: 82,–

  15. Origineel geplaatst door blablaman
    Origineel geplaatst door arnoleuk ding, maar 100 dollar vind ik wel erg overdreven… eigenlijk 115 dollar. 99 voor de headset en 16 voor het verzenden naar nederland.omgerekend naar euro’s: 82,—

    Valt nog redelijk mee dan, iedereen ziet dollars aan gelijk euro’s en niets is minder waar, de koers van de dollar staat nu ideaal om producten in de VS te kopen. In het begin dat de Euro er was lag hij gelijk met de dollar, of toch op een paar cent na dan, maar door de oorlogzucht van de vorige President en de slechte economische toestand in de VS is het voor ons ideaal om koopjes te doen. Alvast ik doe er momenteel mijn voordeel bij om een hoop motoronderdelen te laten overkomen voor weinig. 😛

  16. Hier is voor de gadgetfreaks eigenlijk maar een woord voor: “Geil”.
    Of noemt met dat tegenwoordig: “Vet”? Ik noem het toch echt Geil met een hoofdletter. Of je nu voor joker loopt of niet.

  17. De micro zit bij dat knopje en dat kan je inderdaad in je mouw dragen dmv de mouwband. Voor het bedrijf zelf is het relatief goedkoop om een iPhone versie van dit oortje te produceren, omdat vanaf de iPhone aansluiting het verder een standaard (portofoon)oortje is.

    Ik denk dat het alleen handig is voor mensen die in een luidruchtige omgeving werken en erg veel bellen. Met de losse microfoon staat de lijn niet constant open. Handig in de horeca dus.

  18. Origineel geplaatst door Önder
    Origineel geplaatst door Arawnik zie niet waar de microfoon zit, maar misschien wel handig onder een helm? ik zie op dit moment nog geen goede oplossingen daarvoor.http://www.motowebshop.com/nl/shop/helmen/bluetooth_systemen/nolan_bluetoothhier heb je een bleutooth set voor onder je helm, weet alleen niet of die compatibel is met de iphone. En volgens mij moet het ook een helm zijn van Nolan.

    ik heb een bluetooth headset van cardio (ff googelen) voor in mijn helm met ingebouwde fm receiver… Fantastisch apparaat en werkt zelfs als ik met 140 over de snelweg raas nog prima!
    Werkt prima met de iphone overigens
    Maargoed da’s offtopic terug naar dit veelstedure prul 😉

  19. Dan heb ik liever iets waarbij er automatisch een antenne uit m’n schouder omhoog schuift en met een telefoonhoorn in m’n binnenzak 😉

    “Hier spreekt B 1-0-0…”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.