Reacties voor: Seas0nPass en Sn0wbreeze aangepast voor Apple TV 5.0.2 (jailbreak)

Seas0nPass heeft een update gekregen. De jailbreak voor de tweede generatie Apple TV is aangepast voor firmware 5.0.2, die gisteren uitkwam.

Reacties: 12 reacties

  1. Ohh wat hoop ik toch op een jailbreak van atv3! Wist wel dat even kon duren toen ik hem kocht maar zo lang..:( jammer

  2. Sinds wanneer is dit appletvclub.nl?

  3. (Red.) Verwijderd: niet toegestaan.

  4. Origineel geplaatst door LilLocoMan
    appletvclub

    Al het Apple TV nieuws is welkom wat mij betreft !

  5. Dergelijk nieuws vind ik als iPhone gebruiker zeker en vast nuttig en interessant. Nog meer aangezien ik ook een Apple TV2 heb 🙂

  6. Nou idd, elk jailbreak nieuws is de moeite waard om te melden toch.

  7. Origineel geplaatst door LilLocoMan
    Sinds wanneer is dit appletvclub.nl?

    Je moet het meer zien als iOSclub.nl. Álle iOS nieuws is voor álle iOS gebruikers interessant. Als er een nieuwe jailbreak voor één van de apparaten is gemaakt, is de verwachting dat deze ook snel overgezet wordt naar soortgelijke andere apparaten.

  8. Inderdaad, AppleTV is ook een iOS product dus nieuws is zeker welkom! Een gejailbreakte Apple TV is wat mij betreft echt fantastisch. Ik stream zo content vanuit mijn TimeCapsule naar de AppleTV via XBMC of ATV Black (van de Firecore). Kost wel 29 euri ATV Black maar maakt je leven zo eenvoudig! En via XBMC Hub zijn er nog vele mooie add ons voor XBMC. 1Channel, Icefilms, NaviX. Die vangen mooi het gebrek aan series op aangezien Apple die niet aan biedt. De films van Apple zijn net iets mooier van kwaliteit maar vaak ontbreekt de ondertiteling dan weer. Er is voor Apple nog wel een hoop te doen op gebied van Nederlandse content voor een AppleTV en eventueel de nieuwe iTV (of hoe deze ook mag gaan heten).

  9. Ik heb nog een Apple tv 2e generatie thuis staan. Iemand interesse? Dat ding is goud waard voor me. 😉

  10. @WvB22: Staat er ergens online een goede handleiding voor XMBC op de aTV icm Icefilms / 1Channel etc?

  11. Origineel geplaatst door LilLocoMan
    Sinds wanneer is dit appletvclub.nl?

    Nog niet zolang als jij al muggenzifter bent zo te lezen, je bent in elk geval goed getraint. Hoelang heb je er voor nodig gehad om dit stadium te bereiken?
    Lees gewoon niet, wat jou niet aangaat, ik heb ook geen ATV, maar lees het wel uit belangstelling

  12. lof voor al die harde werkers die het maar mogelijk maken on de jailbreaks te doen en ons als community dit maar ter beschikking te stellen.

    en ik ben het met iedereen eens die reageert op LilocoMan.
    al het nieuws is welkom dus ook over Apple TV. heel veel mesen zijn hier enorm mee geholpen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.