Reacties voor: Sculpteo: maak je oude iPod-dock geschikt voor de iPhone 5

Sculpteo maakt inzetstukjes voor oude iPod-docks. Zo maak je een oude iPod-dock geschikt voor de huidige iPhone, voor maar 17 dollar. Het voorkomt dat spullen weggegooid worden omdat ze kapot of verouderd zijn.

Reacties: 5 reacties

  1. En hoe laat je dan op of geef je de muziek door naar je Dock ?

  2. Origineel geplaatst door Kurt
    En hoe laat je dan op of geef je de muziek door naar je Dock ?

    Met een Lightning-adaptertje er tussen, lijkt me. Past in de uitsparing en dit ding zorgt er voor dat je iPhone niet bovenop alleen die Lightning-adapter staat te wiebelen.

  3. ik heb een oude JBL dock, super geluid voor zo’n klein ding, maar sinds de 3GS laadt dat ding al niet meer op…. ook nie tmet een lightning adaptertje met de iphone5.
    lekker zo’n 300€ wekkerradio :-\

  4. Leuk dingetje, maar je kan alleen de Iphone er in zetten, contact maken met externe apparaten is niet mogelijk. Want hoe de lighting adapter ertussen moet krijgen is mij een raadsel, kijk maar naar de 3D afbeelding op de site.
    Een ieder die een 3D printer heeft kan die voor een paar kwartjes maken. 3D is free ware te krijgen.

  5. Origineel geplaatst door Jan
    Leuk dingetje, maar je kan alleen de Iphone er in zetten, contact maken met externe apparaten is niet mogelijk. Want hoe de lighting adapter ertussen moet krijgen is mij een raadsel, kijk maar naar de 3D afbeelding op de site.
    Een ieder die een 3D printer heeft kan die voor een paar kwartjes maken. 3D is free ware te krijgen.

    Dat was ook mijn bedenking.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.