Reacties voor: Scrivener: populaire schrijfapp nu beschikbaar voor iPhone en iPad

De langverwachte iPhone en iPad versie van Scrivener is nu eindelijk beschikbaar. Scrivener is een uitgebreide schrijfapp voor de Mac die vooral populair is onder schrijvers van boeken en verhalen. De app laat je snel en overzichtelijk enorme hoeveelheden tekst en informatie organiseren.
Sjoerd Reitsma -

Reacties: 3 reacties

  1. Ik ben benieuwd, hoe de “echte” Scrivener voor iOS zich verhoudt tot de rijpere kloon Scrivo.

  2. Ik ben ongeveer een dik jaar geleden overgestapt op Scrivener op de Mac. Ik had het al lang staan, maar het kwam er niet van om het eens deftig onder handen te nemen. Maar mijn vorige methode van aan creatieve te werken voldeed niet meer (folders met PDF’s van research, allerlei nota’s in lange Word documenten, stukjes dialogen in aparte tekst-bestanden, etc. …)
    Ik moest er door de meegeleverde tutorial even inkomen, maar al na een paar dagen merkte ik een enorm productiviteitsverschil. Daarna ben ik al mijn projecten gaan overzetten naar Scrivener en ik ben een ZEER tevreden gebruiker.

    Het enigste dat ontbrak was een iOS versie, maar dit is nu dus verholpen.
    Tot nu toe zijn mijn indrukken zeer positief: alles synchroniseert perfect (je leest wel even de blog posts over hoe het in te stellen) en snel, de app is maar 7MB groot (??? en toch veel meer mogelijkheden dan een Word of Pages voor iOS die het elk met 100-450MB moeten doen…). Al mijn research en al mijn nota’s mobiel overal toegankelijk. Grote aanrader!

  3. Het ziet er, net als de Mac app, wel foeilijk uit zeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.