Reacties voor: Screenshots langverwachte Cydget Element duiken op (jailbreak)

Vorige week kon je bij ons lezen dat Geoff Teehan van teehan+lax in een blogpost duidelijkheid had proberen te geven over de status van het langverwachte project Element voor het lockscreen van gejailbreakte iPhones. De conclusie van zijn blogpost hield in dat zij zelf net als iedereen aan het wachten waren op nieuws van Saurik. Inmiddels zijn er via onze partnersite iPhoneHellas.gr een tweetal recente screenshots opgedoken van de vordering van het project.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 53 reacties

  1. ziet er zeer goed uit !

  2. Voor mij niet echt iets speciaals waar ik zit op te wachten.. Maar ben wel eens nieuwschierig wat er van geworden is 😉

    knappe post!

  3. Zou dit een gratis plugin zijn?

  4. Screenshot ziet er mooier uit.

  5. Ik zeg… Best handig hoor!

  6. Met welk programma’tje past hij die tekst op het lockscreen aan?

  7. Ben benieuwd hoe het werkt. En of het soepel werkt.
    Ik gebruik momenteel de theme voor LockInfo door ame235 en bevalt me zeer goed. Vooral omdat het aan te passen aan je eigen wensen (als je een beetje handig bent met html/js).
    Dus voor mij komt Elements te laat denk ik…

  8. Ik den eerlijk gezegd dat dit een fake is, en dat get screenshots van de lockscreen van ame235 is!

    Anders is Saurik in 4x zoveel tijd bezig precies hetzelfde te maken :s..

  9. Ziet er mooi uit.

    Ik heb weinig vrrstand van lockscreen, graag hulp:
    Moet je voor elements lockinfo winterboard of cydget instaleren??? Of is het gewoon elements installeren en klaar???

  10. Hopelijk wordt mijn 3G hier niet net zo traag van als van IntelliScreen. Anders is het voor mij helaas geen optie.

    Zijn er meer mensen die problemen krijgen na de installatie van IntelliScreen?

  11. Zelf gebruik ik Lockinfo van David Ashman. Helaas lukt het me nu niet om screens te maken, maar mijn lockscreen ziet er nagenoeg identiek uit. Ik vind dit pakket (repo ModMyi, – zowel de tweak als de cydget -) erg gebruiksvriendelijk. Er is een subscherm waarin je jouw persoonlijke volgorde bepaalt en verder bepaal je diverse zaken met de schuifjes (aan/uit). Ik heb zelfs SSH van m’n Phone verwijderd omdat ik dat dus niet nodig had.

    Het enige dat ik jammer vind is dat de labelbalkjes donkergrijs/zwart zijn en dit staat wat minder mooi op mijn achtergrond. Maja da’s mijn idee dus.

  12. Origineel geplaatst door Raggamannn
    Ik den eerlijk gezegd dat dit een fake is, en dat get screenshots van de lockscreen van ame235 is!Anders is Saurik in 4x zoveel tijd bezig precies hetzelfde te maken :s..

    Zelf wacht ik op deze (ook een creatie van ame235): http://www.ame235.com/ame235/2010/01/18/next-theme-for-lockinfo/

  13. @NesCio01:

    Idd, met Lockinfo kan je precies hetzelfde, zelfs nog mooier bereiken. Plaatjes aanpassen en de code, hup je hebt hetzelfde.

    Ik snap niet dat mensen hier zo erg op zitten te wachten? Toen ik in het begin het bovenste plaatje zag, dacht ik van wooow. En nu heb ik dat exacte plaatje al 3 maanden op mijn iphone. Zo bijzonder was het dus niet.

  14. Ik zou het wel willen, maar dan zonder te hoeven jailbreaken.

  15. Ik wil het wel, maar zou het (nog) nie kunnen installeren 😛

    verrekte 3GS 😛

  16. Origineel geplaatst door OmeWillem
    Ik zou het wel willen, maar dan zonder te hoeven jailbreaken.

    Wat is je probleem met jailbreaken ?

  17. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Origineel geplaatst door OmeWillemIk zou het wel willen, maar dan zonder te hoeven jailbreaken.Wat is je probleem met jailbreaken ?

    -Off-topic-
    andere discussie. Als hij dit wil zonder jailbreak, prima toch? Het heeft imho geen zin om onder dit topic een discussie te voeren over wel/geen jailbreak.

  18. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Origineel geplaatst door OmeWillemIk zou het wel willen, maar dan zonder te hoeven jailbreaken.Wat is je probleem met jailbreaken ?

    Of mensen zijn bang voor hun garantie, of ze durven niet te jailbreaken, want de jailbreak is geweldig. Zonder jailbreak voor mij geen iPhone.

    Laat bovenstaande cydget maar komen!!!

  19. @SnijdeA:
    Performace op een 3G toestel

  20. @Flugel
    Exact hetzelfde? Ik ben er al tijden naar op zoek. Het Lockinfo Theme in Cydia is het net niet en m’n html en java kennis is het nog veel minder. Waar heb jij de jouwe vandaan? Werkt het via Lockinfo? Of heb je hem zelf gemaakt en zou je hem willen delen?

    Ik ben wel benieuwd naar ellement, volgens mij wordt dit wel een vollediger pakket. Als ze er geld voor vragen dan hoop ik dat ze het nog eens goed door ontwikkelen zodat je van veel meer dingen apps gebruik kan maken. Maar het zou wel eens goed kunnen dat saurik te laat komt met z’n tweak, als we de geruchten mogen geloven gaat OS4 er helemaal anders uitzien.

  21. Waarom lezen mensen de artikelen zo slecht? Elements is nog niet klaar en dus ook niet te downloaden van waar dan ook. Alternatieven zoals LockInfo zijn er wel, maar zien er dus anders uit.

  22. Als dit een beetje goed werkt zou ik er de iPhone nog wel voor willen jailbreaken om mijn afspraken op het unlock-scherm te krijgen.

    I hoop dat Apple zelf dit soort elementaire functionaliteit nog eens toevoegt…

  23. Origineel geplaatst door Jonas Smets
    @Flugel
    Exact hetzelfde? Ik ben er al tijden naar op zoek. Het Lockinfo Theme in Cydia is het net niet en m’n html en java kennis is het nog veel minder. Waar heb jij de jouwe vandaan? Werkt het via Lockinfo? Of heb je hem zelf gemaakt en zou je hem willen delen? Ik ben wel benieuwd naar ellement, volgens mij wordt dit wel een vollediger pakket. Als ze er geld voor vragen dan hoop ik dat ze het nog eens goed door ontwikkelen zodat je van veel meer dingen apps gebruik kan maken. Maar het zou wel eens goed kunnen dat saurik te laat komt met z’n tweak, als we de geruchten mogen geloven gaat OS4 er helemaal anders uitzien.

    Maar er zullen ook weer nieuwe opties open staan om het lockscreen weer aan te passen, en misschien word het dan wel makkelijker, met meer opties 😉

  24. Ik snap het niet.. Dit is toch precies zoals Lockinfo er nu uit ziet!!!?

    Ik heb hier twee weken terug ca $5,- voor moeten betalen, en ziet er precies het zelfde uit.

  25. Er is vandaag (of gisteren) een update geweest voor lockinfo naar versie nummer 2.0.0-7

    Officiele MacThemes thread: http://macthemes.net/forum/viewtopic.php?id=16794311&p=158

  26. Grappig, deze foto word ook op gizmodo geshowed. Alleen volgens de maker zou het om 4.0 gaan en volgens giz is ie gwn gephotoshopt.

  27. Veel van jullie zeggen dat dit er hetzelfde uit ziet als Lockinfo. Kan iemand mij dan vertellen hoe je het weer zo naast je tijd krijgt?

  28. Origineel geplaatst door RvdP
    @SnijdeA:
    Performace op een 3G toestel

    Hij wordt er toch niet traag van ofzo ?
    Ik merk er niets van.

  29. @David:

    bedoel je fontswap?

  30. Heb net identiek dezelfde lockscreen?

  31. @SnijdeA

    Ben ik het mee eens. Een 3G wordt echt niet opeens sloom na het jailbreaken of zo

  32. Origineel geplaatst door Melvin
    Veel van jullie zeggen dat dit er hetzelfde uit ziet als Lockinfo. Kan iemand mij dan vertellen hoe je het weer zo naast je tijd krijgt?

    Als je op “235 teehan lockinfo” in Cydia zoekt vind je een theme dat eruit zit als Element. Ik heb het een tijdje gebruikt, alleen het probleem is dat er niet alle weericoontjes in zitten waardoor je vaak een groen vraagteken op je lockscreen heb staan. Daarbij kom dat mijn iPhone regelmatig in Safe Mode sprong.

    Nu Lockinfo 2.0 is gereleased heb ik terug gestapt maar de officieel versie van Ashman. Werkt beter, sneller en stabieler zonder theme dan met.

  33. dit is echt geen identiek scherm, vind deze niet zo bijzonder eigenlijk. Lijkt meer op een lockinfo theme.

  34. Ik zou zeggen: check ff http://www.ame235.com en je hebt na downloaden in aanvinken in winterboard ook de mogelijkheid om zo’n screenshot te maken…..
    Of check ff het forum, want er zijn al zat mensen die het al hebben, ik ook en ben er best tevreden mee!!!!

  35. Ziet er knap uit, maar ik vraag me af of we na volgende week niet iets dergelijks van Apple zelf kunnen gaan verwachten binnen afzienbare tijd…

  36. Dit is voor mij nou echt een reden om een jailbreak te overwegen. Zo handig en zo veel mooier dan het standaard scherm.

  37. @sjerp: Als apple iets met het homescreen in os 4 zal doen zou dat briljant zijn en vast beter dan deze oplossing. Echter zal het niet zo zijn dat os4 dan ook volgende week beschikbaar komt, maar eerder met de release van hhun nieuwe iphone ofzo. we kunnen natuurlijk blijven hopen 🙂

  38. @Melvin:

    Naast lockinfo moet je de theme 235_teehanlax installeren. Je moet daarnaast dan *dacht ik weather icon installeren.

  39. Wordt standaard op 4.0.

  40. Ha! iPhoneHellas ? ? Die van de Steath SIM. Nou ik kocht er twee (voor mijn 1e gen iPhones uit de VS toen de hacks er nog niet waren) en eentje werkte niet. Dead on arrival. De heren van iPhone hellas reageerden nergens op… Duur betalen en vervolgens niet thuis geven. Waar-de-loos!

  41. ja ik denk ook dat apple er mee komt. het ziet er zo ontzettend mooi uit, en het is ook praktisch dus op termijn wordt het gewoon geintegreerd in de standaard software

  42. Ik zweer toch bij intelliscreen op mijn al wat oudere 3G werkt dit helemaal top !!!

    Deze is wat mij betreft te laat

  43. ik had met intelliscreen altijd problemen(crashes enzo), ik heb dit ook op men iphone. gewoon lockinfo+ teehan lax theme en wat aanpassen!

  44. Ja, intelliscreen is vet top en vetraagt niet op een 3GS

  45. intelliscreen enz enz al goed, nu komt dit ook nog met alle snufjes.. Ik heb een 3Gs en ben erg verbaasd dat ik batterij zit te vreten door gewoon een lekkere interface te hebben.. Nu dit van saurik nog geavanceerder zal zijn zal het batterij nog meer verbruiken.. Hoe gaan we in godsnaam dan nog met onze iphone hele dag door wat uisteken zonder zo’n lelijke dikke externe batterij erop aan te sluiten.. Die apple moet es een veel hoger mAh batterij ontwerpen.. als die batterij probleem weg is ga ik widgets, backgrounders, alles hierop los proppen

  46. Ik vind de homescreen theme veel weg hebben van een HTC.

    Zodra deze theme uit is ga ik hem zeker checken.

  47. Origineel geplaatst door StarSoft
    Ben benieuwd hoe het werkt. En of het soepel werkt.
    Ik gebruik momenteel de theme voor LockInfo door ame235 en bevalt me zeer goed. Vooral omdat het aan te passen aan je eigen wensen (als je een beetje handig bent met html/js).
    Dus voor mij komt Elements te laat denk ik…

    Same here 😛

  48. Origineel geplaatst door Muxje
    Als dit een beetje goed werkt zou ik er de iPhone nog wel voor willen jailbreaken om mijn afspraken op het unlock-scherm te krijgen.I hoop dat Apple zelf dit soort elementaire functionaliteit nog eens toevoegt…

    Afspraken vanuit je agenda op je unlock-scherm kan allang hoor.. gebruik het zelf ook veel
    Heeft volgens mij lockagenda ofzoiets (wel met jailbreak uiteraard)

  49. Ik geloof niet dat het hier om screenshots van Element gaat, in de eerste beelden zie je een goed afgewerkt en mooi ontwerp. En in deze screenshots zitten te veel fouten, positionering van teksten, kleuren, en onderdelen die er voor zorgen dat het toch minder fraai is als bovenstaande afbeelding.

    Ook heb ik het idee deze screens al eerder te hebben gezien, inderdaad door gebruik te maken van het thema voor lockscreen…

    Ach we zien het wel 🙂 Hopelijk komt er een melding over dit soort schermen op 0s4.0 anders wacht ik gewoon tot elements uit komt.

  50. Nou ik heb lockinfo en sinds de update van deze week kan ik zelfs in hoofdscherm mailtjes aanklikken en wegdrukken. ik heb de beta geinstalleerd gehad van elements maar ik zag het voordeel er niet van in. Lockinfo werkt echt perfect en is simpele installatie.

    maarrrr mss dat iemand mij de voordelen van dit pakket boven lockinfo kan uitleggen!?

  51. @★bear★:

    Dat is dat je het lettertype kunt aanpassen. Maar hij heeft de tekst “ontgrendel” veranderd. Hoe doe je dat?

  52. @Remko: met je eens. ik had ooit zo’n HTC Touch-ding, exact hetzelfde!

  53. @SnijdeA:
    Ik vind het juist zo prettig aan de iPhone dat je zonder allerlei getweak kunt beschikken over functies die goed zijn doordacht en er ook nog eens gelikt uitzien.

    Zoals bijvoorbeeld een homescreen met daarop de komende afspraken van de dag, emailberichten etc. Een beetje zoals de screenshot boven het artikel waarop we nu reageren.

    Wat ik jammer vind, is dat je daar niet gewoon voor kunt kiezen. Ik ben nog steeds heel enthousiast over mijn iPhone 3G (en mijn iMac overigens), maar als je het op sommige puntjes net niet lekker vind werken kom je voor mijn gevoel meteen in de obscure onderwater-programmeer-sferen terecht. En daar heb ik gewoon geen zin in om me helemaal in te verdiepen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.