Reacties voor: Screenshots officiële Google Calendar iOS-app gelekt

In gelekte beelden is de iOS-versie van Google Calendar te zien. De agenda-app combineert je foto's, Gmail en Google Maps voor je afspraken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Gebruikt iemand deze app? Ik gebruik zelf gewoon de standaard ios app. Zijn hier voordelen aan?

  2. @Ben: Hij is nog niet uit he, dus lijkt me sterk

  3. ik gebruik voornamelijk sunrise, en ben daar ook vrij blij mee. Ben benieuwd of de Google Calendar iets extra’s brengt.

  4. Lekker alles delen met Google nee dank u

  5. @Ben: De originele app in combinatie met easy calendar (eenvoudig verplaatsen, kopieëren en wissen) vind ik nog steeds perfect

  6. Kan niet wachten..tot i uit komt:)
    Agenda ben ik meer dan zat.

  7. Ben benieuwd of het de Week Calendar App uit mijn onderste rijtje op mijn iPhone gaat verdringen… Inbox is het alvast gelukt.

  8. Jammer om te zien dat Apple steeds meer achter gaat lopen. Dit is hoe een kalender er uit moet zien vind ik persoonlijk. Ik hoop dat iOS 9 net zo mooi gaat worden als het nieuwe Android, Google begrijpt het erg goed vind ik.

  9. Ik heb zoveel agenda apps en mail apps geprobeerd, maar kom altijd terug bij het origineel van iOS. Dit laat ik dan net als Inbox aan m’n neus voorbij gaan.

  10. @Ed: hoe kun je een agenda zat zijn??

  11. Origineel geplaatst door Marc
    @Ed: hoe kun je een agenda zat zijn??

    ik boel dus ical/agenda. 😛

  12. Fantastical 2 blijft toch de topper onder agenda apps voor mij. Het combineren van je iCloud reminders én agenda in 1 app is fantastisch en super overzichtelijk.

  13. Het ziet er niet verkeerd uit. Ik zal ‘m ook wel een paar weken proberen, maar vooralsnog blijf ik, ook na werkelijk talloze andere agenda’s geprobeerd hebbend, gewoon bij mijn favoriet: Calvetica.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.