Reacties voor: Scoupy lost kritieke fout met batterijproblemen in iPhone-app op

Scoupy heeft een kritische fout die zorgde voor een laadanimatie en kortere batterijduur in iOS 7.1, verholpen na een nieuwe update.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Nu maar hopen dat hij ook sneller laadt. Ik heb gister wederom 2 minuten in open lucht in hartje Utrecht staan wachten op de aanbiedingen, maar er kwam niets. Hij bleef laden ondanks verder geen app aan en ff naar flightmode en terug…

  2. @Paz: Zou je willen delen wat voor iPhone je hebt? Wellicht kunnen we jouw probleem ook tackelen!

    Jasper, SCOUPY

  3. @Paz: Had ik net ook, maar de oorzaak was duidelijk bij mij: had de locatiegegevens niet aan staan. Heb jij hetzelfde?

  4. Fijn dat het is opgelost. Bij mij werkt de app juist veel sneller dan vorige versies (op iPhone 4).

  5. Jammer dat het zolang heeft moeten duren. Wij zaten sinds iOS7.0.6. ons een ongeluk te zoeken naar het probleem. Praktisch alles geprobeerd waaronder terug naar fabrieksinstellingen (zonder backup) e.d. en zelfs dan nog geen resultaat.

    De enige oplossing was de Scoupy app verwijderen wat door iemand anders na veel moeite uiteindelijk was uitgevonden half maart en vermeld. zie ook dit forum bericht.

    Wij durven het echter niet snel meer aan om de app te installeren we houden het wel even bij de app. Wij hadden overigens de Scoupy app uiteindelijk geen GPS toegang gegeven en sowieso mag geen enkele app op de achtergrond bij ons verversen, maar toch hadden we dit accu probleem.

    We gingen van zo’n 14 uur accuduur tijdens het batterij probleem met de Scoupy app onder iOS7.0.6. en 7.1 naar nu zo’n 24uur+ of zelfs 1,5/2 dagen met vrijwel constant WIFI aan en 6 uur gebruik in het geval van 2 dagen.

    Op het officiële Apple forum lopen ook diverse topics hierover (o.a. deze) en diverse mensen die dit probleem hadden met verschillende apps. Verwijderen van de desbetreffende app was uiteindelijk de enige oplossing in die gevallen.

  6. Ik heb Scoupy maar verwijderd. Misschien helpt dat ook.

  7. @Jasper | SCOUPY: Hallo Jasper. Ik heb in ieder geval den iPhone 5, met iOS 7.1.

    Ik heb de app verwijderd want hij gebruikt nog steeds redelijk veel stroom!

    Succes!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.