Reacties voor: Scoop: Speelfilm jOBS vanaf 5 september in Nederlandse bioscopen

De bioscoopfilm jOBS, met Ashton Kutcher in de hoofdrol als Steve Jobs, zal op 5 september in Nederland draaide. Dit ontdekte iCulture.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Mhh, gemengde gevoelens hierover.. tot hoever kunnen we gaan?

  2. Ben nog niet overtuigd van Kutcher als Jobs. De manier van spellen van de titel van de film, “jOBS” is trouwens ook tenenkrommend. Het slaat nergens op. Ik ben bang dat de film Steve Jobs geen eer aan gaat doen.

    Los daarvan.. ‘Scoop’ claimen terwijl nota bene in de eerste alinea naar een externe bron wordt verwezen? Ook niet helemaal zuiver.

  3. Leuk idee, maar als t verhaal niet klopt, is er niks aan natuurlijk -.-‘ Neem aan dat Wozniak wel weet hoe het is gegaan.

  4. Ashton Kutcher als Jobs, serieus?
    Ik denk dat ik al genoeg weet…

  5. Ik durf ook niet te zeggen wat deze film gaat doen. Goed ofniet, maar ashton kutcher is een getalenteerd acteur, ik weet niet of jullie the butterfly effect ooit hebben gezien? maargoed julie kennen hem natuurlijk alleen als grapjas van mtv.

  6. @Gerard: Die externe bron gaat over de Amerikaanse verschijningsdatum. De Nederlandse datum was voor dit bericht nog niet bekend. Dat zie je ook zelf als je op de externe link drukt en dat artikel leest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.