Reacties voor: SCOOP! Drie of vier nieuwe iPhones begin 2008 verwacht in Europa

SCOOP! Van een anonieme bron bij een telecomoperator hebben wij informatie gekregen dat Apple van plan is om drie of vier nieuwe iPhones begin 2008 aan te kondigen in Europa. Daarnaast is meer informatie bekend wanneer de iPhone in Nederland komt.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Waah, steeds vaker hoor je nu dat het pas 2008 voor ons wordt… zo lang kan ik echt niet meer wachten. Toch maar een uit amerika of straks duitsland halen dan?

  2. Een speciale iPhone abo; whatever that may be.
    ‘t Wordt wel steeds gekker en steeds beperkter.

  3. ” Een speciale iPhone abo; whatever that may be.
    ‘t Wordt wel steeds gekker en steeds beperkter.”

    Dat wil dus zeggen dat je als je een iPhone wil hebben je de volledige prijs moet betalen en je abo kosten. En dus niet (zoals we hier wel gewend zijn) een toestel van 500 euro gratis bij een 40 of 50 euro abo krijgt.

  4. Hmm .. so much for the iPhone hier in NL dus! Tegen begin 2008 zijn er teveel concurrenten. En als ie ook nog eens ongesubidieerd is dan worden een alternatief als de Meizu mini-one toch wel errrrg interessant. Maar goed, NL is voor Apple wellicht niet interessant genoeg??

  5. Dat het toestel niet gesubsidieerd wordt is wel duidelijk; kan ik me ook wel voorstellen
    met zo’n apparaat.
    Maar een bepaalde abo verplichting vind ik veel vervelender.
    Om internet en email goed te kunnen gebruiken heb je sowieso een x-tra data abo nodig
    op je standaard ‘praat/sms’ abonnement.
    Bij de meeste providers kost dat 9.95 per maand en bij sommige providers kan zo’n data
    abonnement niet afgesloten worden, samen met het goedkoopste bel abonnement.
    Vraag me dus af wat er dan bij een speciaal iPhone abo de restricksies gaan worden.

  6. Voor ons belgen helemaal geen probleem. Bij ons is het bij wet verboden om de consumenten te verplichten abo’s te nemen bij hun gsm(ivm met verplichte handel bij 1 operator) ze kunnen wel GSM’s bij ons sim locken maar dan moet nog altijd de optie bestaan om een herlaadbare kaarten systeem te nemen. Zelfs sim lock denk ik dat niet meer mag in belgie

  7. Het is een Hype, als de Iphone wil inslaan zoals de IPOD, dan moet je de markt open zetten om als Tele-provider een goede aanbieding te kunnen doen naar de toekomstige Iphone gebruikers, zoals het een goede prijs mee te geven of een flexibel abo, een abo die je zelf kan bepalen, dus meer internet en minder bel te goed.
    Maar ze gaan ervan uit dat de meeste deze gadget wel willen hebben en bereid zijn de volle prijs te betalen. Maar wat gebeurt er als de hype over is? Dan blijven ze met een voorraad zitten………. Gaan ze die dan dumpen voor aantrekkelijke prijzen? Of bieden ze deze gratis aan bij aanschaf van een IMAC?

    Voordat ik overweeg een IPHONE te nemen wil ik wel de keuze van provider en Abo hebben, want zonder telefoonverbinding is het gewoon uit uitgebreide IPOD……

  8. “Voor ons belgen helemaal geen probleem. Bij ons is het bij wet verboden om de consumenten te verplichten abo’s te nemen bij hun gsm(ivm met verplichte handel bij 1 operator) ze kunnen wel GSM’s bij ons sim locken maar dan moet nog altijd de optie bestaan om een herlaadbare kaarten systeem te nemen. Zelfs sim lock denk ik dat niet meer mag in belgie”

    Je mag in Belgie een toestel wel simlock aanbieden maar dan moet dat voor alle providers in Belgie zo zijn. Dus Apple kan de iPhone aan alle providers aanbieden en ze vervolgens verplichten om het dan te simlocken. Dus dan kan je nog bij de provider van je keuze een abo met iPhone afsluiten.

  9. En wanneer kunnen we hem dan in België verwachten? :s Ik vind trouwens wel dat er eens wat duidelijkheid mag komen vanuit de richting van apple zelf.

  10. Tegelijk met Nederland.
    1e kwartaal 2008

  11. Ik denk dat het ze allemaal een beetje te hoog in hum apple bol hebben gekregen omdat ze denk ik niet hadden verwacht dat het zo een s6 zou worden…. ik heb een mededeling…

    ik wilde hem heel graag hebben maar hoe meer ik lees hoe minder ik hem wil hebben….

    ga wel kijken naar een (inmiddels in mijn bezit Nokia n93i) Nokia N95.

    Maar mischien kan ik nog wel geduld opbrengen om te w88..

    groeten Ramon

  12. Als je echt een abo moet nemen koop ik wel iets anders hoor , ik bedoel waarom geen prepaid kaart die je gewoon moet betalen zoals een NORMALE GSM ?

  13. Al die ophef over zo’n gadget… hij ziet er mooi uit maar eerst wordt je een poot uitgedraaid, krijg je een of ander wurgcontract en dan hedde zo’n halve koelkast in ow zak. Tof leven.

  14. Apple gooit ook zijn eigen ruiten in met al die restricties. Het is een krachtig apparaat en volgens mij is de enige echte sales srategy gewoon 1 versie los te verkopen via apple storen en laat de klanten het verder beslissen wat ze ermee doen.

    Ding zal bruut verkopen en de network operators zullen vanzelf wel aankloppen voor pakketten die zij zelf samenstellen waarbij Apple geen marge op hoeft toe te geven.

    Goede dingen verkopen zichzelf.

    Of ze moeten een slootvracht geld krijgen van bedrijven als AT&T

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.