Reacties voor: Code van iOS 13 verklapt Schooltime-modus voor Apple Watch

Apple komt mogelijk met een Schooltime-modus voor de Apple Watch. Hierdoor kun je geconcentreerd blijven studeren. Ook zijn er nieuwe complicaties ontdekt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Heb me altijd afgevraagd waarom er niet meer modi zijn voor bijvoorbeeld werk, thuis en zoals dit nu, school. Notificaties die werkgerelateerd zijn krijg je dan niet als je thuis bent en andersom.

    Dat zou je zelfs nog kunnen doortrekken door apps voor werk te kunnen verbergen als je thuis bent enz.

    Zelfs Nokia had vroeger profielen die je kon instellen, ik zie hier wel leuke mogelijkheden :-).

  2. Nog eentje met een autootje erop met een kruis erdoor. Zodat iedereen in het verkeer eens met het verkeer bezig is, i.p.v. altijd maar op die smartphone!!

  3. @Patrik: Uhmmmmmm die is er al sinds iOS 11.. “Niet storen tijdens het rijden”.

  4. @Rens: Sterker nog, als je het goed instelt gaat hij automatisch aan. Als je verbinding maakt met je bluetoothsysteem van de auto of als de iPhone merkt dat je aan het rijden bent (of beiden)

  5. Goed plan om meer modi te maken. Helemaal als die zelf nog aan te passen zijn ook. Ik gebruik nu wijzerplaten die ik opgezet heb voor een specifiek bezigheid zoals werk, sport of prive. Een swipe is voldoende om te wisselen en dag bevalt prima

  6. “Niet storen” maar dan met verschillende tijden voor verschillende dagen, zodat je op werkdagen vanaf 07:00 berichten hoort, maar in het weekend niet voor 08:30…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.