Reacties voor: Scholier verkoopt iPhone-hack voor $59

Een 17-jarige scholier uit Australiër is een van de weinigen die zich hebben aangemeld als reseller van iPhoneSIMfree.
Lees het complete artikel → Scholier verkoopt iPhone-hack voor $59
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. “Wie kent er al resellers dichter bij huis?” is dat nodig, je koopt de software en installeert die op de iphone en dan log je in op de servers van IPSF

    maar misschien is het toch leuker als er in nederland of belgie iemand deze software verdeelt

  2. Ik heb mijn licentie ook twee dagen geleden bij deze Angus gekocht. Betrouwbare jongen, zo lijkt het. Wat een gedoe voor een telefoon, ben wel erg benieuwd of het allemaal gaat lukken. Volgens mij ben ik één van de eersten op zijn lijst, ik houd jullie op de hoogte.

  3. die gozer heeft gewoon een website gemaakt, laat mensen betalen via paypal, zodra die genoeg aanmeldingen heeft plaatst ie een bestelling bij iphonesimfree.com en dan pas deelt ie de licensies uit.. hou niet zo van dat pre-order.. ik wacht wel tot de turboSIM weer normaal geprijst wordt verkocht dan heb je teminste ook nog je garantie

  4. Kleine correctie, deze Australische ondernemer-in-de-dop vraagt AU$ 59 dat is zoiets als US$ 49. Hij maakt er dus (mits hij er slechts 50 inkoopt) US$ 13 winst op.

  5. Ik bel inmiddels een week met de hardwareunlock van Geohot wat niks kost.
    http://nl.youtube.com/watch?v=jSpfWXa0ew4

  6. Freek,

    heb jij je iphone wel al geactiveerd? zo ja hoe? en had je daar ook de AT&T sim voor nodig ook al doe je het niet via itunes. Mijn iphone wordt over 3 weken megenomen, ben benieuwd wat de beste manier is om te activeren? Hopelijk zijn er tegen die tijd al wat resellers. Anders turbo sims beschikbaar!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.