Reacties voor: Gaten in Schermtijd-functie: omzeilen blijkt nog steeds kinderspel

De Schermtijd-functie blijkt een jaar na de introductie nog steeds niet waterdicht te zijn. Gebruikers, en dan met name kinderen, vinden nog steeds manieren om de functie te omzeilen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Je kan natuurlijk ook als ouder gewoon je kind opvoeden en zelf de tijd bijhouden……

  2. ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ˜‚eens.

  3. Zou willen dat mijn alarm klok de schermtijd kon omzeilen. Mijn iphone staat naast me op dokkie als ik slaap met de klok aan als wekker. 8 uur schermtijd geboekt ๐Ÿ™

  4. Voorlopig hebben mijn kinderen nog Youtube Kids, wat niet werkt met extensies of iMessage. Maar ik moet wel zeggen dat schermtijd niet altijd vlekkeloos werkt als je met meerdere apparaten werkt via family delen. Soms verdwijnt de status scherm en instellingen op de apparaten van mij of mijn vrouw. Al een keer mee gemaakt dat schermtijd helemaal was uitgeschakeld op het apparaat van mijn dochter. Maar meestal stop de schermtijd netjes op tijd.

  5. Mooi om te zien hoe slim die kids tegenwoordig zijn..
    Lekker mazen in de wet zoeken.. heerlijk!
    Maar idd, de ouders kunnen de iPads ook gewoon afpakken en wegleggen na een bepaalde tijd. Sociale controle blijft het beste werken.

  6. Ik zou juist willen dat je zaken kan uitzetten of omzeilen. Voor kids gewoon achter code plaatsen.

    Mijn wekker geeft me 8 uur schermtijd per dag:-(

  7. Wij hebben gewoon duidelijke afspraken met de kinderen wanneer wel en wanneer niet.

  8. Dede wij dit als kinderen in de offline wereld ook niet gewoon? Als je om 20:00 uur thuis moest zijn, dan was je de tijd vergeten want zo leuk aan het spelen. Dat soort dingen.
    Het lijkt alleen voor online zaken wat groter of erger te zijn.

    Opvoeding, daar valt of staat het bij. Ik ben bang dat we een generatie krijgen die het allemaal weinig interesseert en pas stoppen (of beginnen) met iets als een apparaat dat tegen hun zegt. Hun ouders hebben doorgaans prinsesjes en prinsjes opgevoed….

  9. @Tja: Je weet dat het zomervakantie is heh? Mijn god wat ben ik blij met die ipads voor mijn kinderen. Het wordt tijd dat de school weer begint, kan pappa ook weer eens op dat ding.

  10. Dit kan ook via WhatsApp. Dat hadden die van mij al snel door.
    Het is een hulpmiddel en moet zekers juist niet gezien worden als het redmiddel dat de ouders zelf niet kunnen /willen uit voeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.