Reacties voor: Schematische tekening nieuwe iPhone opgedoken

Een schematische tekening laat zien hoe de nieuwe iPhone er mogelijk uit zal laten zien. Het ontwerp lijkt erg op de iPhone die gisteren op verschillende sites opdook.
Lees het complete artikel → Schematische tekening nieuwe iPhone opgedoken
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 28 reacties

  1. Laten we hopen dat het niet waar is, wat een gedrocht zeg.

  2. @Zomer: Ik snap werkelijkwaar hoe jij kan zien aan een schematische tekening van de iPhone (waar je juist alle interne zaken ziet ipv behuizing) dat het een gedrocht is… Je ziet niet eens de buitenkant:S

  3. Ja echt een super lelijke achterkant idd!

  4. Echt jammer dit jobs is weg en het gaat meteen verkeerd

  5. @ASN: Ik doelde meer op de cases van gisteren. Maar ik word ook moe van iedereen die net doet of dit 100% de waarheid is. Het is allemaal zo toevallig, reparatie websites die in 1x cases hebben van de volgende iPhone. Iedereen had zo’n case of schematische tekening kunnen maken gebaseerd op de verhalen van de afgelopen paar maand.

  6. Het is en blijft afwachten. Toen de 4 uitlekte vond ook iedereen hem lelijk… Moet je nu zien hoeveel er van verkocht zijn..

    Wat het wordt? Niemand weet het!

  7. Ik hoop dat de iphone 5 ifrituurpan bezit

  8. Wooow wat een commentaar hier zeg.. Laten we eerst even afwachten tot de WWDC en waar Apple mee komt.
    Ivy heeft hem waarschijnlijk weer ontworpen, dus ik verwacht weer een knap staaltje design.

  9. Helaas nog geen uitsluitsel of de koptelefoon ingang daadwerkelijk aan de onderkant zit. Dat zou echt rot zijn.

  10. Heb in z’n tekening niet heel erg veel geloof. Of Apple heeft hem moedwillig uitgelekt wat ik me niet voor kan stellen of het is gewoon gebaseerd op de onderdelen van gister en een fake tekening. Is te toevallig een dag erna.

    @mensendieklagendatdielelijkis ik vind het reuze meevallen, zie hardstikke graag een 4 inch scherm derin!

  11. @Zomer: Dat je dit lelijk kan vinden. Op de tekening is niet terug te vinden of de iPhone opnieuw vierkant wordt of nu weer bol net als de 3G(s). Je ziet enkel en alleen de voorkant die heel veel lijkt op de huidige voorkant, op kleine dingen na (en volgens mij een groter scherm). Dus tenzij jij de huidige iPhone erg lelijk vind van de voorkant kan je uit deze tekening niet opmaken of het model ‘lelijk’ wordt.

    PS: ‘lelijk’ komt volgens mij niet voor in Apple’s woordenboek.

  12. @hoi: Kijk even bij het nieuws van gisteren, daar vind je de “uitgelekte” achterkant van de iPhone5 waar @zomer op doelt.

  13. Word helemaal gek met die geruchten..
    Jammer dat er zo ingespeeld word op de ongeduldige mensen..

  14. Wat voor de één lelijk is is voor de ander mooi. Je kan nooit iets goed doen voor iedereen.

  15. @Mark: Als jij nu al gek wordt van geruchten. Hoe komt het dan goed met jou 1 maand voordat Apple de nieuwe iPhone gaat aankondigen.

  16. Als ze de dock connectrot toch maar ongewijzigd laten! anders gaat dat veel mensen veel geld kosten al de accessoires vervangen (of dit is juist wat apple wil aangezien zij weer nieuwe licenties kunnen verkopen)

    ik zal er niet vrolijk van worden iig

  17. Hoe de nieuwe iPhone er ook uit komt te zien…….ik wil hem. Steeds weer die domme commentaren van velen over het uiterlijk en dan straks in de rij om de eerste te kunnen bemachtigen. Héél vermoeiend.
    Fijn dat er dingen op deze site staan die verwijzen naar nieuwe ontwerpen, dat houdt mij altijd nieuwsgierig naar de volgende “uitgelekte” foto’s.

  18. Doet me denken aan toen de iPhone 4 gevonden was in een bar. Zo een lelijk toestel, dit zou nooit door Apple gemaakt zijn. Achteraf niets meer over gehoord, zeveraars ja 🙂

  19. hier zijn de details niet weggewerkt!

  20. Dit is echt de nieuwe phone niet lol.

  21. 16:9 ipv 4:3?

  22. jammer dat apple zo de afgrond in gaat, nu steve dood is gaat het berg afwaarts ! :S..

    jammer jammer…

  23. Als ik de reacties zo lees dan zijn er heeeel wat minder mensen met een iPhone binnenkort. Dat scheelt mensen, dan hoef ik niet moeilijk te doen met pre-order of wachtrijen.

  24. @job: op welke manier dan ook heeft dit artikel te maken met het artikel van gister waarbij je een ‘on’-apple concept ziet?

  25. als deze het nieuwe iphone is koop ik htc x one!zonder twijfel, gedaan met iphone hoor dan

  26. Volgens mij koop je een iPhone voor het besturingsysteem en dat hij er dan leuk uit ziet is mooi meegenomen. Ik zou geen Android willen of dat hij nou mooier is of niet

  27. lelijk of niet, het kopen doe ik wel. Het gebruiksgemak van iOS blijft gewoon voor mij de reden om er 1 te halen.

  28. Origineel geplaatst door wesleyAls ik de reacties zo lees dan zijn er heeeel wat minder mensen met een iPhone binnenkort. Dat scheelt mensen, dan hoef ik niet moeilijk te doen met pre-order of wachtrijen.

    Strakke opmerking 🙂 Wordt hij ook eindelijk weer eens bijzonder.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.