Reacties voor: Scheduled helpt je met inplannen van berichten voor iMessage, WhatsApp en meer

Met Scheduled kun je berichten inplannen, waarna je eraan herinnerd wordt wanneer ze verzonden moeten worden. De app werkt met iMessage, WhatsApp, Telegram en andere diensten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Zoek al heel lang een app/dienst die wel op gezette tijden een sms kan versturen, zonder dat ik op de verzendknop hoef te drukken. Iemand ideeen?

  2. Dat was zo vreselijk mooi in de Jailbreak tijd. Ik weet niet meer precies hoe het hete maar een topper dat het was. Jammer dat het nooit door Apple zelf is mee genomen.

  3. @Jeroen: Bestaat niet (op iOS) i.v.m. de mogelijkheid van misbruik.

  4. Beetje onnodige app. Kan je toch ook in je agenda een melding plaatsen en dan zelf op dat moment een berichtje in een chat app zetten en opsturen. Zeg dan nu niet dat je het bericht nog moet tikken en dat het bij deze app niet nodig is, want ook hier moet je het bericht zelf intikken (alleen dan eerder).

    Lijkt me dus niet nodig 🙂

  5. @Marc iPhone: Dat is jouw mening. Ik vind wat jij zegt omslachtig. Ik heb een derde van m’n agenda vol staan met dingen als: Alice smsen want die heeft een afspraak met de huisarts vandaag etc… als ik dit nu met deze app kan regelen scheelt mij dit weer een boel ruimte in m’n agenda

  6. In mijn oude Nokia kon dat, erg handig
    Nu krijg ik een melding in m’n agenda

  7. Heb de app gedownload maar blijft erop staan. Je krijg een push melding om een bericht te versturen zeer handig!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.