Reacties voor: Schatting: bijna 40% van verkochte iOS-apparaten is een iPod touch

Bijna 40 procent van de verkocht iOS-apparaten is een iPod touch, zo blijkt uit een schatting. De iPod touch verliest terrein aan de iPad en toegenomen verkoop van de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Zo! ik ben echt onder de indruk van Apple! Way to go Apple! 😉 en dit “blijkt dat er afgelopen juni in totaal 59,6 miljoen iPhones waren verkocht.” zijn dan toch alleen de iPhone’s 4?

  2. waarschijnlijk worden er nu nog meer ipod touches verkocht vanwege de sterk verbeterde specificaties.

  3. Ik zit zelf erg te twijfelen om een iPod Touch 4G te kopen.. Momenteel heb ik nog de iPhone 2G om mee te bellen / interneten. Dus functioneert nog prima alleen mis ik de mogelijkheden van FW4.0.

    Nu vraag ik me af wat het beste zou zijn: Nu de iPhone 4 halen, of nu de iPod Touch 4G halen en de nieuwe iPhone uitstellen tot volgend jaar.. :S

  4. Ik vraag me af wat de cijfers in europa of Nederland zijn.

  5. Origineel geplaatst door iFajar
    Zo! ik ben echt onder de indruk van Apple! Way to go Apple! en dit “blijkt dat er afgelopen juni in totaal 59,6 miljoen iPhones waren verkocht.” zijn dan toch alleen de iPhone’s 4?

    Dat is alles vanaf juni 2007 😉 dus iPhone, 3G, 3GS, 4

    Tenminste, ik denk niet dat Apple bijna een miljard iPhones per jaar verkoopt…

  6. Zo, ik heb net iTouch 4G 32GB gekocht.
    Ben toch ook wel benieuwd wat de cijfers dan zullen zijn. Er zitten veel nieuwe functies op.

  7. @aPodTouch: je bedoelt dat je hem besteld hebt neem ik aan he? Je hebt hem nog niet in handen, toch? En als dat wel het geval is ben ik zeer benieuwd waar je hem gekocht hebt. Dank alvast voor je reactie.

  8. @Peter Granshof;

    Ik heb de iPod Touch 4G 32GB besteld en ik krijg hem rond 15 september binnen. Naar mijn weten is hij nog niet verkrijgbaar in de winkels, zeker niet in Nederland.

  9. @Peter Granshof: +1 ben ik ook erg nieuwsgierig naar. Want ik ben ‘m nog in geen enkele fysieke winkel tegengekomen. Ze weten nog nergens wanneer hij te koop is. Bij iCentre hopen ze binnen 2 weken, maar dat is natuurlijk een gok.

  10. Kan ik geloven :d
    Op mn school loopt iedereen rond met een iPod touch

  11. En ik schat dat meer dan de helft van die ipods is gejailbreaked

  12. En daar komen binnenkort de nieuwe ipod nano gebruikers ook nog bij aangezien die ook op ios gaat draaien. Dan komen er nog veel meer ios gebruikers bij.

    Ben wel bang dat dan de verhoudingen ios tegenover andere software een beetje scheef komen te liggen aangezien je op de nano niet alles kan doen wat een iphone of touch wel kan en ze de verkopen toch meetellen (er staat tenslotte ios op).

  13. Ik vraag me af hoeveel % dat aantal zal stijgen met release van ipod touch 4g. Zoals het artikel zegt: “veel mensen beschouwen een ipod touch als een iphone zonder belfunctie.” daar ben ik het mee eens! Ipod touch 4g wordt toch 8 sept gereleased? Waneer in nl? Iemand??

  14. @mark:

    De iPod Nano draait niet op iOS, maar op een soort iPod OS met functionaliteiten van iOS, zoals: multi-touch gestures en een soortgelijke icon-interface.
    Het OS lijkt dus alleen maar op iOS en de Nano zal dus niet worden meegeteld in de peilingen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.