Reacties voor: Schatting: al 200.000 iPads verkocht, 700 gereserveerd per winkel

Er zijn volgens een blogger 10.000 iPads per dag verkocht. Daarnaast zijn er nog eens 700 iPads gereserveerd per Apple Store.
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 14 reacties

  1. Dat betekent volgens mij wel dat er geen leveringsproblemen zullen zijn aangezien Apple heeft aangegeven in het begin 600.000 iPads beschikbaar te hebben.

  2. Wacht maar tot ze naar de Benelux komen, dan zal er weer schaarste zijn…..

  3. Die van mij wordt op zaterdag 3 april geleverd (in de US). Ik denk dat er juist heel veel bestellingen zijn gedaan bij de Apple Store (.com). Dat is immers de snelste manier. Via andere winkels wordt de iPad op 3 April (op z’n vroegst) verzonden.

  4. Ik hoop dat er geen leveringsproblemen zijn. Ik heb gister via een site die amerikaanse producten verkoopt in NL een iPad besteld. Mijn iPad zit bij de 1e lading levering van iPad’s, wat betekend dat ik ongeveer 2 weken na 3 april mijn iPad hebt. Ik heb het via zo’n bedrijfje gedaan, omdat die dan zitten met de import/btw kosten en ik gewoon een Netto prijs hebt betaald, en er geen onverwachte kosten hebt. Ik hoop wel dat Apple wel genoeg voorraad hebt en dat ik hem dan ook echt rond 20 april een iPad hebt! Zo zin in! Keynote al 3 keer bekeken nu haha!

  5. Wat voor site mag dat zijn? Ik overweeg serieus om een iPad in de US te bestellen, maar ik heb dat nooit eerder gedaan. Ik ben dan ook benieuwd hoe de ervaringen zijn en hoe ik dat moet aanpakken….
    @dannyy:

  6. Origineel geplaatst door dannyy
    Ik hoop dat er geen leveringsproblemen zijn. Ik heb gister via een site die amerikaanse producten verkoopt in NL een iPad besteld. Mijn iPad zit bij de 1e lading levering van iPad’s, wat betekend dat ik ongeveer 2 weken na 3 april mijn iPad hebt. Ik heb het via zo’n bedrijfje gedaan, omdat die dan zitten met de import/btw kosten en ik gewoon een Netto prijs hebt betaald, en er geen onverwachte kosten hebt. Ik hoop wel dat Apple wel genoeg voorraad hebt en dat ik hem dan ook echt rond 20 april een iPad hebt! Zo zin in! Keynote al 3 keer bekeken nu haha!

    vergeet niet dat de import/btw kosten steeds doorgerekend worden bij deze soort zaken ;). ze gaan echt niet zelf die kosten betalen om Jou gelukkig te maken met een Ipad :)… opletten dus!

  7. @Arthur de Groot:
    Ik weet niet zeker of ik het hier mag plaatsen, maar dit is de link:
    http://www.123usaimport.nl/

  8. @Yannick:
    Toch wel Yannick, dit zijn NETTO prijzen, betekend dat de prijzen al inberekend zijn. Betekend dus wel dat de prijs geen 450 euro is;)

  9. dat zijn geen lullige prijzen meer
    ze gooien er behoorlijk wat boven op
    Ik vraag me alleen af waarom ik 95€ zou betalen voor een draadloos toetsen bord als deze bij apple zelf 69 is maar dat zal wel aan mij liggen want deze komt natuurlijk helemaal uit de `us ahum

  10. @Yannick:
    Deze site spreekt inderdaad over netto prijzen!!

    Gezien het feit dat het 2 weken duurt voordat de iPad pas in Nederland aankomt, zou het kunnen zijn dat ze de pakketjes met USPS (de “postbode” van Amerika) versturen. Het is algemeen bekend dat 1 op de 10 pakketjes steekproefsgewijs gecontroleerd wordt door de douane……
    Wellicht nemen ze het risico……..

    Wil je overigens sneller een iPad hebben (over het algemeen wel wat duurder), check dan de iPad koopgids

  11. Hallo Ipad’s fans,

    Wij leveren de Ipad’s als 1 van de eerste in Nederland.
    Wij bieden deze aan volgens de regels, dus via de Douane en dergelijke.

    Ook is de prijs netto en krijg je bij ons geen verrassingen achteraf.

    Laat je niet van de wijs brengen door bedrijven die ze direct naar je huisadres sturen, dan krijg je nog wel de BTW verrekening en kosten, en deze dien je aan de postbode te betalen.

    Er is zelfs een kans dat ze met de vlucht mee gaan en dan hebben we ze een week na 3-4-2010 in huis.

    Als je info wilt, bel of mail ons.

    Info 123usaimport

  12. ben ook erg benieuwd… als t goed gaat neemt m’n neef m 9 april mee 😀 hopen dat hij m op kan halen op 3 april…. spannend spannend….

  13. klinkt interessant 123usaimport maar … wat is het risico ? vergis ik me of is dit een bedrijf dat vanuit huis werkt ? Weinig over te vinden (behalve prive adres en gegevens)

  14. Wij zijn een startend bedrijf, met lage overhead kosten vandaar dat wij ze voor dit bedrag aan kunnen bieden.

    We hebben tevens een bedrijf in Amerika.

    Er is geen risico! je betaalt een aanbetaling zodat wij weten dat je daadwerkelijk ook een Ipad wilt afnemen.

    Kunnen wij ze om wat voor reden niet leveren dat storten wij dit bedrag terug.
    Dit staat tevens in onze voorwaarden.

    123 usaimport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.