Reacties voor: SBSimplify: verberg je dock en statusbalk in Springboard (jailbreak)

SBSimplify is een tweak voor Springboard om eenvoudig je dock en statusbalk te verbergen en te tonen. De tweak werkt met LibActivator op de iPhone en iPod Touch.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Mooi Thema 😀 ken iemand dat thema wat er te zien is?

  2. Activeren is inderdaad heel erg simpel maar deactiveren werkte bij mij nogal omslachtig. Ik had 2x Tap statusbar aangevinkt, statusbar en dock verdwenen ook meteen na 2 taps. De statusbar blijft overigens steeds blauwachtig opgloeien nadat je SBSimplify geinstalleerd hebt.
    SBsettings swipe activering doet het ook niet meer omdat statusbar verdwenen is.

    Statusbar en dock terughalen ging alleen maar door weer via Instellingen enz. SBSimplify optie helemaal uit te vinken. Ik zag het nut er niet van in en heb het na 5 minuten alweer gedeinstalleerd.
    Hadden ze maar een toggle gemaakt voor SBsettings om het aan/uit te zetten dan had ik het er op laten staan! Het lijkt me dan wel fijn dat de SBsettings activering swipe gewoon blijft werken ook wanneer de statusbar verborgen is.

  3. Erg mooi gedaan, wil alleen dat ie standaard actief staat eigenlijk maar een manier daarvoor heb ik nog niet gevonden.

  4. k kan geen de-activatie vinden hoor

  5. hm niet echt iets voor mij maar wel leuk gevonden .. ben benieuwd wat ze nog allemaal nieuw gaan vinden :p

  6. Wie wilt nou geen dock en al helemaal geen statusbalk. Beetje onzin en kost ook nog wat…

  7. Hmm, ik vind het een beetje onnodig
    het dock is toch bedacht zodat je de meest
    gebruikte functie’s snel kan openen?

    Beetje raar dat je die dan weer weg wilt hebben,
    ik laat hem dus maar liggen….

  8. Geen toegevoegde waarde… Enig voordeel zou er in kunnen zitten als ze een extra rij toevoegen. Maar dan dan nog steeds hou je dan 20 iconen over.

  9. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening over de toegevoegde waarde van een dergelijke tweak en of deze toegevoegde waarde omgerekend meer of minder is dan 73 eurocent.

    Persoonlijk heeft de tweak voor mij op dit moment geen toegevoegde waarde, maar ik kan me voorstellen dat deze in combinatie met de aangekondigde tweak van chpwn om verticaal te scrollen op Springboard een leuk effect heeft en dus voor anderen wel (voldoende) toegevoegde waarde heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.