Reacties voor: Saurik legt uit: Skype en MobileSubstrate (jailbreak)

Saurik heeft in een lange uitleg in Cydia meer opheldering gegeven over de problemen die Skype in combinatie met MobileSubstrate oplevert.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Super, gelijk maar ‘ns kijken of het werkt!

  2. Thanx voor deze uitleg!!!

  3. Het is toch eigenlijk te gek voor woorden dat andere ontwikkelaars zich bezig moeten gaan houden met de manier waarop Skype funcioneert.

  4. @Joost

    Eigenlijk is het toch te gek voor woorden dat Skype rekening had moeten houden met mensen die hun iPhone hebben ge-jailbreak-t?

  5. Origineel geplaatst door Martijn
    Eigenlijk is het toch te gek voor woorden dat Skype rekening had moeten houden met mensen die hun iPhone hebben ge-jailbreak-t?

    Martijn, lees Saurik’s stuk nog maar eens.

  6. Vreemd dat ik ook te zien moet krijgen op mijn iPod touch die helemaal geen 3G heeft.

  7. dat crashen was toch alleen bij gejailbreakte? (van mij is ook gejailbreakt maar geen last van gehad) dan vind ik het wel logisch dat apple daar niks aan doet en misschien is het zelfs juist wel express gedaan om het jailbreaken tegen te gaan (wat natuurlijk nooit gaat lukken)

  8. @Jerie: Dit heeft niks met 3G te maken, dit gaat over het crashen van Skype zelf.

    Overigens staat dit sinds gisterochtend in Cydia.

  9. Rock Extensions heeft het inmiddels aangepast in de nieuwste update. Helemaal goed en Skype werkt perfect nu. Prima snelle reactie van Rock. Ga zo door….

  10. MobileSubstrate??

  11. Ik heb geen enkel van die extensies geinstalleerd, en toch werkt skype niet op mij iPhone? Wat kan het probleem hier zijn?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.