Reacties voor: Saurik kondigt patch van PDF-exploit aan voor alle iDevices (jailbreak)

Saurik heeft een PDF Patch aangekondigd die de PDF-exploit kan patchen op elke iPhone, iPod touch en iPad. Gebruikers met een originele iPhone (2G) of 1ste generatie iPod touch kunnen zichzelf alleen met deze patch beschermen.
Paul Pols -

Reacties: 39 reacties

  1. Zo zie je maar, een jailbreak vóór de veiligheid.

  2. Jullie hebben het de hele tijd over afc2add en iPhone folders. Beetje jammer omdat iPhone folders geen optie is voor mensen met Windows 7 64-bit versie.

    Je kunt ook iFunbox downloaden (geen install nodig) en zonder afc2add gewoon toegang krijgen tot je iPhone.

    ontopic: Goed dat Saurik zich geroepen voelt om dit te maken. Wellicht zal het apple een lesje leren. Ik zal deze patch in ieder geval zeker downloaden zodra hij beschikbaar is.

  3. Hij is inmiddels ook gewoon via cydia beschikbaar

  4. Toevoeging en werkt hier prima

  5. Origineel geplaatst door Bob
    Je kunt ook iFunbox downloaden (geen install nodig)

    Thanks!!!

  6. Origineel geplaatst door Bob
    Jullie hebben het de hele tijd over afc2add en iPhone folders. Beetje jammer omdat iPhone folders geen optie is voor mensen met Windows 7 64-bit versie.

    In het verleden was het nog noodzakelijk om afc2add te installeren. Momenteel ios4 gewoon met iphone folders en win 7 32bit geinstalleerd zonder afc2add.

  7. Ik hoop dat 4.1 straks ook meteen uitkomt voor de iPad en dat die dan ook weer te jailbreaken is. Dat zou toch mooi zijn. Maar het iPhone Dev team is goed bezig. Een beetje jammer dat ze de iPhone 2G niet meer veilig willen maken terwijl er nog best veel mensen die iPhone nog steeds gebruiken (ik soms zelf ook nog) Maarja het zal wel teveel moeite voor ze zijn. Jammer want ik dacht dat Apple toch altijd kwaliteit producten verkoopt.

  8. Staat gewoon in Cydia inderdaad.

  9. Jailbreaken voor de veiligheid xd. Apple zal nu wel met oplossing komen

  10. Ik word er toch niet goed van! Dus als ik iOS 4.0.2 nu installeer, wordt mijn 3G nóg langzamer? Het is toch bij de wilde spinnen dat Apple hier weer mee weg komt? Het is mij al wel duidelijk dat 2010 geen goed jaar is voor het imago van Apple. Het fiasco met antennagate, leveringsproblemen voor de iPad, leveringsproblemen voor de iPhone 4 en dan iOS 4.
    Serious guys, what the crap…?

  11. @Bob: Bedankt voor de tip. Mooi progje dat iFunbox en mooier dan iPhone Folders.

  12. Er is ook geen ios 4.0.2 voor de iPod touch 2G

  13. Misschien heel dom hoor….

    Waarom patchen ze dat lek niet, door gebruik te maken van het lek.

    Dan hoef je niet te jaulbreaken, en kan iedereen patchen.

    Ongeveer zo:
    Ze plaatsen een PDF op een website, met daarin de code die benodigd is om het lek te dichten. Ik bezoek (ongejailbreakt) die website, download de PDF, en KLAAR! Lek ik dicht…

  14. dus infeite gewoon de patch van saurik en dan ben je veilig en hoef je de nieuwe FW niet?

  15. Origineel geplaatst door miel
    Jailbreaken voor de veiligheid xd. Apple zal nu wel met oplossing komen

    Oplossing is er al sinds gisteren avond 😉

  16. Origineel geplaatst door OmeWillem
    Ik word er toch niet goed van! Dus als ik iOS 4.0.2 nu installeer, wordt mijn 3G nóg langzamer? Het is toch bij de wilde spinnen dat Apple hier weer mee weg komt? Het is mij al wel duidelijk dat 2010 geen goed jaar is voor het imago van Apple. Het fiasco met antennagate, leveringsproblemen voor de iPad, leveringsproblemen voor de iPhone 4 en dan iOS 4. Serious guys, what the crap…?

    Ze bedoelen dat je dan verplicht moet overstappen van 3.x naar ios 4.0.x wat je toestel langzamer maakt. Deze exploit zat ook al in de 3.x firmwares.

  17. Mijn oude 3G maar direct even voorzien met de PDF Patch van Saurik 😀

  18. Dus ik had de PDF exploit Patcher die kan er dus af?
    en die nieuwe PDF patcher van cydia erin?
    en kan de afc2add kan er ook af??
    verder krijg ik geen melding meer bij jailbraikme,com klopt dit allemaal
    gr jor

  19. Patch net op iPhone 4 gezet (cydia), daarna slide to unlock geprobeerd en er gebeurt niets, ook geen boodschap… En bij jullie?

  20. Gek genoeg laat mijn iPad de patch wel zien, maar kan ik hem op de iPhone niet vinden (terwijl de source er wel in staat).

  21. ik snap het niet???mijn iphone 3gs is al gejailbreakt 4.0.1?moet ik die updaten naar 4.02 maar dan ben ik mijn jailbreak kwijt??en nu met die betand pdf kan iemand mij hier helpen???

  22. Origineel geplaatst door OmeWillem
    Ik word er toch niet goed van! Dus als ik iOS 4.0.2 nu installeer, wordt mijn 3G nóg langzamer? Het is toch bij de wilde spinnen dat Apple hier weer mee weg komt? Het is mij al wel duidelijk dat 2010 geen goed jaar is voor het imago van Apple. Het fiasco met antennagate, leveringsproblemen voor de iPad, leveringsproblemen voor de iPhone 4 en dan iOS 4. Serious guys, what the crap…?

    Toch is dit een vrij normaal verschijnsel. Je gaat een besturingssysteem voor de iphone4 installeren op een computer, iphone 3G (want dat is het), waarvoor het besturingssysteem niet gemaakt is. De vicieuze cirkel is dus weer rond. Nieuwe hardware vereist nieuwe software, nieuwe software vereist nieuwe hardware. Dit verschijnsel doet zich bij alle computers voor.

  23. @karel-willem: Zoekfunktie gebruiken en PDF intoetsen…

  24. ik weet het niet maar hier hetzelfde,het is geen warner,maar een patch lijkt mij oke.
    anders zou hij weer gaan JB en.
    maar kan die afc eraf!

  25. Ik snap in niet, ik kan in niet zien op mijn iPhone 4.. Cydia is “orgineel” met alleen de hackulo source erbij gezet? Mis ik nou iets??

  26. Origineel geplaatst door Iphonetune
    @karel-willem:Zoek funktie gebruiken en PDF intoetsen…

    Haha. Ja, dat niveau van intelligentie bezit ik nog nèt.
    Maar bij Search laat alleen de PDF Warner zich zien.
    En zoals gezegd, staat hij er op de iPad wel tussen.


    edit:
    Oké: Ik heb eerst de PDF Loading Warner geïnstalleerd.
    En daarna stond de Patch er wèl. Vreemd.

  27. Patch uninstalled, jailbreakme.com geeft een melding dat mijn vorige poging gecrasht was, en dat ik opnieuw moet proberen. Nu werkt het natuurlijk wel weer. Dus de patch laat de PDF crashen…

  28. Kan hem niet vinden…
    Alleen de PDF loading warner staat er 🙁

  29. Zie mijn bericht vlak boven je.
    Installeer die voor de gein eens.
    En zoek daarna opnieuw naar de Patch.

  30. Apple
    Thanks for not bothering us iPhone 2 users.
    We ‘ll jailbrake to prevent jailbraking

  31. Een Brake is een rem.
    Het is Jailbreak.

  32. Ahh t is gelukt 🙂

  33. Heb net die patch geïnstalleerd, ging allemaal prima. Maar nu haal mijn ip4 uit m’n zak en hij is uit en kreeg niet aan, uiteindelijk door te resetten weer aan de praat gekregen. Hoe kan dat?

  34. Heb de PDF WARNER erop staan, wil nu de PDF PATCH erop zetten.

    Als ik de patch installeer, vervangt hij dan PDF WARNER, of moet ik deze er eerst handmatig af gooien?

  35. Ik heb de PDF patch geinstalleerd maar kan nog steeds gewoon naar jailbreakme.com en opnieuw jailbreaken.. Ook na restart iPhone.. :S

  36. Als je PDF Patch installeert dan wordt PDF Warner automatisch verwijderd. Je ziet dit ook op het bevestigingsscherm net voordat je definitief de patch installeert vanuit Cydia.

  37. Op het blog van het dev team las ik dat je het volgende moet doen om te testen of de patch werkt:
    “To test that it’s working properly, visit jailbreakme.com again.  After you slide to jailbreak, you should no longer see a dialog box pop up (you’ll just see the star background).”
    Als ik dat doe wil ie nog steeds het PDF document downloaden, dus niet zoals in de beschrijving staat. Klopt dit, moet ik eerst op “View” knop drukken en gebeurt er daarna niets?
    Mijn telefoon (3gs) met 3.1.2 en al jailbroken, wil dus niet het gevaar lopen dat er door dubbele jailbreak een “Brick” overblijft in mijn hand.

  38. De patch werkt maar mijn email client op de iPad crashes herhaaldelijk. Effect daarvan is dat sommige afspraken opnieuw als nieuwe afspraken binnen komen en ik herhaaldelijk dezelfde afspraak bevestig. Na verwijderen is probleem verdwenen.

  39. Origineel geplaatst door miel
    Apple zal nu wel met oplossing komen

    iOs 4.0.2 misschien? Is er al!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.