Reacties voor: Satechi Type-C Hub: extra poorten voor 12-inch MacBook

Satechi biedt een oplossing voor het gebrek aan poorten op de 12-inch MacBook met de Type-C Hub. Deze hub voegt een aantal handige ingangen toe aan de MacBook.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Precies wat ik op m’n bureau zou willen hebben als soort docking station voor m’n 12″. Maar zonder laadmogelijkheid een no-go voor mij….

  2. Ik vind het juist geweldig om al die troep niet op mijn bureau te hebben. WiFi?

  3. Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Ik vind het juist geweldig om al die troep niet op mijn bureau te hebben. WiFi?

    Eens. In het begin wel een USB 3.0 hubje gekocht om wat makkelijker data met en tussen USB (flash)drives uit te wisselen, maar die hangt nu vrijwel permanent aan een Windoos desktopje omdat ik ‘m bij de MacBook eigenlijk nooit meer nodig heb. Adapterkabeltje voor incidenteel één enkel (usb/i-) device is in de praktijk méér dan genoeg.

    Dat is meteen ook een ‘voordeel’ van het hubje in dit artikel dat in de praktijk een groot nadeel kan blijken: het is alléén geschikt voor de macbook (of evt andere USB C host), maar ongeschikt voor USB 2 en 3.0 hostsystemen.

  4. @Nick Seamore: Met zo’n dock alleen nog meer troep
    Terwijl er nooit iemand verdwaald is tijdens het om wat poorten heenfietsen

  5. De uitspraak ” het geringe aantal poorten” is voor een meervoud van poorten.

    De 12 inch MacBook heeft geen poorten.
    Die heeft toch maar 1 enkele poort?

  6. @ibl: Zoals IBL zegt.. Geen laadmogelijkheid? Dus als de Macbook leeg is moet je de HUB, met je drie apparaten en SD kaarten eruit halen om ‘m op te laden- en na een paar uur kan je er weer gebruik van maken? Hoe mooi deze ook is, dit probleem maakt ‘m direct wel heel erg kansloos..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.