Reacties voor: Sanoma Digital organiseert iPad App Challenge

Sanoma Digital organiseert de iPad App Challenge, een wedstrijd waarbij je ideeën voor applicaties kunt aandragen en 5.000 euro plus een opdracht kunt winnen.
Lees het complete artikel → Sanoma Digital organiseert iPad App Challenge
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. En Sanoma weer doet waar ze goed in is, jawel ideeën jatten! Lekker bij je houden en zelf gaan/laten ontwikkelen is mijn devies!

  2. hmm, dan wordt het nog druk met wedstdijen op picnic. De vodafone challenge (100.000 euro prijzengeld ipv 5.000 euro) heeft ook al de finale tijdens picnic.

  3. Haha, die video van die boomerang app is wel geweldig lachen!!

  4. Inderdaad. Waar kies je voor Vodafone 100k winnen of 5k bij Sanoma. Lijkt mij niet zo heel moeilijk en daarmee maakt Sanoma nmi wel heel duidelijk waar het hun om te doen is. Maar als Sanoma zelf zijnde is het ook niet goed als ze een idee afkeuren en even daarna met hetzelfde concept komen. Dat zou pas echt zielig zijn.

  5. 15. De deelnemer kan in de toekomst geen claim indienen tegen Sanoma Digital als een vergelijkbaar idee wordt ontwikkeld.

  6. Laat jullie niet oplichten door Sanoma Digital. Ze willen lekker goedkoop ideeën hebben.
    Voor hen is 5000 euro een schijntje.
    Daarbij heeft de directeur van Sanoma de naam dat hij ideeën van anderen steelt.
    De heer van Heukelom. Laat Sanoma lekker betalen voor jullie ideeën.
    Sanoma heeft namelijk geen idee wat ze digitaal moeten doen.

  7. Vandaag gepubliceerde halfjaarcijfers van Sanoma tonen aan dat juist digitaal sterk groeit. Lees ook even interview met Joris van Heukeom op Emerce dan is insteek duidelijk. (Dolly – Sanoma Uitgevers)

  8. Vandaag gepubliceerde halfjaarcijfers van Sanoma tonen aan dat juist digitaal sterk groeit. Lees ook even interview met Joris van Heukelom op Emerce dan is insteek duidelijk. (Dolly – Sanoma Uitgevers)

  9. @Dolly:
    Juist voor mensen als Heukelom moet je niets laten zien. Deze man staat bekend om zijn jat en ellebogenwerk. Een man vande middelmaat die op een positie zit die ver boven zijn kunnen ligt.
    Verder ben je dom als je voor 5000 lullige eurootjes iets gaat weggeven aan een club als Sanoma die bijna van stoffigheid uit elkaar valt.

  10. Als types als Joris van Heukelom betrokken zijn bij iets zou ik inderdaad geen ideeën of apps laten zien want hij jat alles.
    Hij heeft echt een naam in de marketing wereld als iemand die niets anders kan dan andermans ideeën te stelen of na te praten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.