Reacties voor: Samsung wil volgende generatie iPhone en iPad voor 13 juni zien

Samsung heeft een eis ingediend, waarbij ze de volgende generatie iPhone en iPad vroegtijdig willen zien. Apple moet voor 13 juni voldoen aan de eis.

Reacties: 54 reacties

  1. Ja zodat ze het kunnen zien dat ze nog meer dingen proberen na te gaan apen, Ik heb die tablad gezien van samsung nou sorry maar dat is gewoon een directe ipad clone hij mist alleen de home knop.

  2. Voor 13 juni, omdat eind juni de nieuwe iPhone op de plank ligt?

  3. Wene! Wene! Wene!

  4. Gewoon terecht van Samsung. Ik word een beetje moe van al dat gezeur van Apple. Ze denken echt dat ze alles te zeggen hebben.

  5. Ja, wij willen ook de volgende generatie zien, maar toch even geduld, Samsung. 😛 Stelletje na- apers die nog eisen stellen ook…

  6. Het goed recht van Samsung.

    Maar waarschijnlijk komt dit weer tot een enorme schikking, omdat beide partijen wel snappen dat dit ook niet werkt

  7. Wat een gezeur van Samsung, al die telefoons lijken tegenwoordig op elkaar!

  8. Ik wil ze ook vroegtijdig zien

  9. Lijkt me reëel van Samsung, zo weten ze dan ook of hun toestel geen Cloon wordt

  10. Bijzonder dat Samsung de datum 13 juni noemt, voor zowel de iPhone als de iPad. Samsung is een belangrijke leverancier voor Apple, en zal als het goed is ongeveer weten in welk productie statium de producten zijn, wat zou betekenen dat de iPad 3 en iPhone 4s/5 nu al klaar zijn, of iig op 13 juni….

  11. Samsung!!! Yeah

  12. Samsung Galaxy 2 : 1.2 dual core,4 inch super amoled retina scherm ,Full HD filmen 8 mp

  13. Samsung is en blijft goedkoop aanvoelen en verliest zijn waarde nog voor je hem opstart. Echt lachwekkend wie zo iets koopt, dat os trekt echt nergens op :-/

  14. @HTC: Ik denk dat de andere site beter is voor je: http://www.androidplanet.nl/

    Wilt dit zeggen dat Apple op de WWDC verplicht is om de nieuwe iPhone te tonen?
    Of dat het prototype op 13 juni naar Samsung moet?

  15. Maar Samsung heeft niks om te eisen. Apple heeft hun design niet gejat dus als ze uberhaupt al inzicht krijgen dan zal dat alleen een preview van iOS 5 kunnen zijn. Lijkt mij ten minste.

  16. Origineel geplaatst door Sebas
    Bijzonder dat Samsung de datum 13 juni noemt, voor zowel de iPhone als de iPad. Samsung is een belangrijke leverancier voor Apple, en zal als het goed is ongeveer weten in welk productie statium de producten zijn, wat zou betekenen dat de iPad 3 en iPhone 4s/5 nu al klaar zijn, of iig op 13 juni….

    Of Samsung heeft zelf een release gepland waarvoor het ontwerp op 13 juni definitief moet zijn…

    Op zich is dit geen vreemde tegeneis van Samsung en Apple kon dat ook verwachten. Als Samsung geen schaamteloze kopiën van Apple apparaten mag produceren, is het logisch dat ze ook als voorzorgmaatregel de ontwerpen van Apple vroegtijdig mogen inzien, zodat ze hun eigen ontwerpen voldoende anders kunnen maken. Anders zouden ze misschien onafhankelijk van elkaar een nieuw apparaat kunnen ontwerpen wat toevallig grote overeenkomsten vertoond. En in het licht van de recente uitspraken zou de schuld dan bij Samsung liggen, niet bij Apple. Om dat te voorkomen, moet Samsung in ieder geval weten wat ze niet moeten maken. Lijkt mij.

  17. Origineel geplaatst door PimWat een gezeur van Samsung, al die telefoons lijken tegenwoordig op elkaar!

    err, Apple was degene die begon met dat gezeur.

  18. Origineel geplaatst door xortion
    Samsung is en blijft goedkoop aanvoelen en verliest zijn waarde nog voor je hem opstart. Echt lachwekkend wie zo iets koopt, dat os trekt echt nergens op :-/

    Ik vind dat nog wel meevallen hoor! Toegegeven, ik voel me meer thuis bij iOS dan bij Android, maar dat is ook een kwestie van wennen. Wanneer ik geen iPhone kon bekostigen, zou ik zeker een Galaxy S hebben en me daar ook prima mee vermaken.

  19. De telefoons lijken op elkaar. dat zie je zo. Daarmee kopiëren ze apple echt wel mee. O en een rechtzaak tegen samsung. dan kopiëren ze dat toch lekker ook. we doen zomaar de zelfde rechtzaak terug. Oeps Apple wil ons product vroegtijdig zien. laten we dat ook kopiëren. zou daar hun succes in liggen? Laten wij dan ook alles doen wat Apple ook doet. misschien hebben we dan hetzelfde succes. 😛

  20. Origineel geplaatst door Alfred
    Origineel geplaatst door xortionSamsung is en blijft goedkoop aanvoelen en verliest zijn waarde nog voor je hem opstart. Echt lachwekkend wie zo iets koopt, dat os trekt echt nergens op :-/Ik vind dat nog wel meevallen hoor! Toegegeven, ik voel me meer thuis bij iOS dan bij Android, maar dat is ook een kwestie van wennen. Wanneer ik geen iPhone kon bekostigen, zou ik zeker een Galaxy S hebben en me daar ook prima mee vermaken.

    Wie 500 € voor een telefoon over heeft, kan in mijn ogen ook wat extra euro’s op tafel leggen om een iphone te kopen, dus is het geen kwestie van kunnen bekostigen, maar van willen.

    Samsung weet ook wel dat zijn toestellen op een minder goed OS draaien en is waarschijnlijk de reden waarom ze regelrecht uiterlijik en icoontjes mits lichte wijzigingen overnemen van iOS. Dit zal denk ik op wel een minnelijke schikking uitdraaien.

  21. @Pim: Wie is er begonnen? Apple dus niet wat een gezeur van samsung maar van Apple

    En bovendien vind ik het raar want volgens mij gebruikt apple spullen van Samsung in hun apparaten?

  22. Samsung is gewoon in mijn opzicht niet slim bezig. Alles kopiëren en nog eisen stellen ook. Ik heb thuis zowel een 3D TV van Samsung als van Sony. Zelfs het menu van de Samsung verschilt zeer weinig van dat van de Sony, die bijna een half jaar eerder uitkwam. Wtf.

  23. Apple heeft gleijk ja, het is samsung die begonnen is met af te kijken, zoiets doe je niet.
    En dan gaan ze als een bende kleine kleuters tegen reageren ondanks zij degene zijn die ermee begonnen zijn.

  24. Origineel geplaatst door David
    Gewoon terecht van Samsung. Ik word een beetje moe van al dat gezeur van Apple. Ze denken echt dat ze alles te zeggen hebben.

    Vrij naïef. Hoe zou jij t vinden als de bure jou uitvinding op de markt brengt?

    Origineel geplaatst door TranQuil
    @Pim: Wie is er begonnen? Apple dus niet wat een gezeur van samsung maar van Apple

    Maakt het uit wie er begint, het gaat erom wie er recht op wat heeft.

    Ik denk dat wij met zn allen hier het fijne niet van weten.

  25. #fail #Samsung laten ze daar alvast maar heeel veel schermen voor de ipad 3 gaan produceren, verdienen ze nog een lekker centje.
    Of ga alvast plastic verwerken voor je galaxy 2 t/m 23, maar laten we elkaar niet meer klakkeloos gaan kopieeren. Iedere keer zie ik een iphone model maar dan met Samsung erop. Niet fris.

  26. Origineel geplaatst door Carel
    De telefoons lijken op elkaar. dat zie je zo. Daarmee kopiëren ze apple echt wel mee. O en een rechtzaak tegen samsung. dan kopiëren ze dat toch lekker ook. we doen zomaar de zelfde rechtzaak terug. Oeps Apple wil ons product vroegtijdig zien. laten we dat ook kopiëren. zou daar hun succes in liggen? Laten wij dan ook alles doen wat Apple ook doet. misschien hebben we dan hetzelfde succes.

    Origineel geplaatst door vroeme
    Apple heeft gleijk ja, het is samsung die begonnen is met af te kijken, zoiets doe je niet. En dan gaan ze als een bende kleine kleuters tegen reageren ondanks zij degene zijn die ermee begonnen zijn.

    Nogal éénzijdige kijk op de situatie, hoor!
    Dat de ene fabrikant van de ander kopieert gebeurt overal en kun je als Apple zijnde natuurlijk verwachten als je zo’n succesvol product op de markt brengt.
    Daar is overigens lange tijd geleden al iets voor bedacht om dat kopieergedrag tegen te gaan… octrooien en patenten!

  27. @TranQuil: Ja dat is ook wel zo maar dan nog ik vind het allemaal onzin al die telefoons lijken op elkaar dan mag iedereen elkaar dus gaan betalen want op elke mobiel toestel is altijd wel iets hetzelfde

  28. Dit laat alleen maar zien dat Samsung alleen maar kan kopiëren ipv iets origineels te ontwerpen! Verzin iets goeds Samsung! Dan pas krijg je concurrentie ;).. Al blijft Apple op de top!

  29. Tja wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Zoals ik al eerder aangaf gaat het bij Apple niet om de producten uit het verleden en dat geven ze nu ook min of meer toe in vorm dat ze oa de Galaxy Tab 8.9 willen zien. Daarnaast ben ik benieuwd wanneer we (in de media) iets meer te horen krijgen van Samsung’s aanklacht richten Apple over de communicatie patenten, de punten die Samsung aanhaalt kunnen grote gevolgen hebben voor Apple.

    Origineel geplaatst door Alfred
    Origineel geplaatst door SebasBijzonder dat Samsung de datum 13 juni noemt, voor zowel de iPhone als de iPad. Samsung is een belangrijke leverancier voor Apple, en zal als het goed is ongeveer weten in welk productie statium de producten zijn, wat zou betekenen dat de iPad 3 en iPhone 4s/5 nu al klaar zijn, of iig op 13 juni….Of Samsung heeft zelf een release gepland waarvoor het ontwerp op 13 juni definitief moet zijn…Op zich is dit geen vreemde tegeneis van Samsung en Apple kon dat ook verwachten. Als Samsung geen schaamteloze kopiën van Apple apparaten mag produceren, is het logisch dat ze ook als voorzorgmaatregel de ontwerpen van Apple vroegtijdig mogen inzien, zodat ze hun eigen ontwerpen voldoende anders kunnen maken. Anders zouden ze misschien onafhankelijk van elkaar een nieuw apparaat kunnen ontwerpen wat toevallig grote overeenkomsten vertoond. En in het licht van de recente uitspraken zou de schuld dan bij Samsung liggen, niet bij Apple. Om dat te voorkomen, moet Samsung in ieder geval weten wat ze niet moeten maken. Lijkt mij.

    Nee Samsung zal voor 13 juni wereldwijd geen telefoon gaan uitbrengen of aankondigen. Wellicht dat in de US nog speciale versie op tafel ligt van de Infuse 4G (uitgebracht bij AT&T).

  30. Apple heeft groot gelijk .. Als je de phones van samsung vergelijkt me de iphone zieje duidelijk dat samsung wil na apen,, zowiezo alleen al de interface en apple was eerste met deze interface x) als samsung iets wil ontwikkelen moeten ze dat maar doen zonder na te apen zouden er zelf nooit problemen geweest zijn x)

  31. Whahaha net 2 ruziënde kleuters deze 2 merken, oh jij krijgt een snoepje dan wil ik er ook een, huilie huilie doen…
    Het is ook niet geheel onverwachts dat Samsung eenzelfde actie zou gaan vereisen van Apple, uiteraard kunnen ze nu al vroeg zien van beide producties of de producten op elkaar lijken, maar lijken niet alle smartphones op elkaar, oké qua uiterlijk is er nogal wel wat verschil, maar als je het qua functionaliteit gaat bekijken kunnen ze allemaal wel zo ongeveer hetzelfde. Apple gebruikt dan ook nog eens onderdelen van Samsung andersom weet ik niet hoe het zit, denk dat het vrij eenzijdig is.

    Maar dit zou wel leuk kunnen zijn voor alle mensen die nu wachten op een volgende generatie iPhone, want dat ontwerp zou nog wel eens kunnen lekken binnenkort door interne medewerkers van Samsung. Hun zullen nu buiten de algehele interne productie van Apple de enige mensen zijn die er weet van hebben buiten eerdergenoemde interne mensen van Apple zelf..

    Ik hoop er wel een beetje op dat het zo gaat. 😀

  32. Biggest problem is apple get to see samsungs next gen phones , which apple could copy , so i think its only fair that apple shows its iphones ect to samsung as well , apple cant have everything , and the front design of an iphone looks the same as the old htc diamond , apple copy ideas from jailbreakers apps and claim its thier own idea ( video recording on a 3gs ) its about time apple stopped being nasty as it is putting me off buying apple products , they act like hitler on the products side and that has to stop

  33. Ik denk dat Samsung wil bereiken dat Apple zegt dat ze hun nieuwe toestellen niet meer moeten laten zien. Een schikking dus die bepaald ofwel beide partijen laten zien of geen van beide.

    Maar over het algemeen vind ik het logisch dat 2 toestellen met een touchscreen sterk op elkaar kunnen gelijken. Of had Samsung driehoekige apps moeten gebruiken. Lijkt me nogal dom.
    En 5×4 icons op het scherm is nu eenmaal op die grootte van scherm de meest logische verhouding lijkt me, de iconen moeten niet groter of kleiner.
    Eigelijk is het zowat hetzelfde met een wagen. 2 wagens lijken buiten wat details en opties ook erg op elkaar.

  34. @Alfred:

    Klinkt logisch, maar ik denk niet dat het Samsung hierom te doen is. Ze mogen immers alleen een klein clubje advocaten naar het nieuwe product laten kijken en geen techneuten. Bovendien zou ze dat niks opleveren, want als je de designcyclus meerekent zou het betekenen dat Samsung steeds een jaar of meer achter loopt.

    Ik denk eerder dat het hier om bluf gaat, om zo te bewerkstelligen dat Apple zelf van vervroegde inzage af zal zien.

  35. Samsung maakt de iPhone na.. Lekker belangrijk! Laat ze!

  36. Origineel geplaatst door HTC
    Samsung Galaxy 2 : 1.2 dual core,4 inch super amoled retina scherm ,Full HD filmen 8 mp

    Correctie 😉
    4,3 inch
    Super AMOLED Plus display

    Waarom de iPhone 4 geen AMOLED scherm kreeg

    Misschien eindelijk Amoled in de iPad 3?

    Apple zal dus met een heel andere iPhone 5?? moeten komen om de concurrentie echt voor te blijven.

  37. Wel leuk dan is er een grotere kans dat die tekeningen uitlekken

  38. @Pim:

    Wat een gezeur van samsung??? Nee, wat een gezeur van apple.
    Apple denk inmiddels het alleenrecht te hebben. Wat wordt het volgende??
    Rechtzaak om homescreens……..

    Laten ze nu toch eens ophouden te zeuren en gewoon telefoons maken en verkopen. Degene die graag een iPhone wil koopt er uiteindelijk toch we een. En degene die een samsung wil koopt wel een samsung.

  39. @klikos: Nou, nogal jammer dat mensen nu de Samsung in een leuk spotje als een betere telefoon zien. Mijn vriendin wou liever een Galaxy S 2 dan een iPhone 4, lol.

  40. Staan 2 beginnende pubers in het fietsenhok op school… Zegt de een tegen de ander: “ik heb je mijne laten zien, nu moet jij de jouwe laten zien”

  41. De rechter had juist moeten beslissen dat ik vroegtijdig de nieuwe toestellen van zowel Samsung als die van Apple moest inzien 😀

  42. Bizar, volwassen mannen die bedrijven leiden en zo kinderachtig doen. Oorlog voeren in pak.

  43. Origineel geplaatst door xortion
    Samsung is en blijft goedkoop aanvoelen en verliest zijn waarde nog voor je hem opstart. Echt lachwekkend wie zo iets koopt, dat os trekt echt nergens op :-/

    En waarom maakt apple zich zo druk dan???, want als de Samsung zoveel goedkoper aanvoelt dan de iPhone, dan kan je het niet eens een kopie noemen..

    Wat is dit een onzin allemaal en vooral die fanboys, die alleen maar (met oogkleppen op) uit hun nek kletsen..

  44. Als je mij jouwes laat zien, laat ik jouw de mijne zien………

  45. @nibs
    Absolutely. Watch the apple commercial of 1984 on youtube.
    They turned into exactly that what they tried to fight at that time.

  46. Apple weet ook dat Samsung in de toekomst meer gsm’s gaat verkopen. Eigelijk is het Apple hun eigen schuld. Ze moeten hun prijzen maar in toom houden. Er is sprake dat de nieuwe iPhone min. 750 euro gaat kosten. Wie gaat dit blijven betalen ????

  47. Samsung heeft gelijk! Wordt een beetje moe van Apple! Fanboys met oogkleppen laten zich hier ook weer horen… Arrogante blaaskaken! Go Samsung. Gegroet een tevreden iPhone bezitter!

  48. Dit zou de uitspraak van de hele rechtzaak onnodig maken, gezien het er nou juist om ging dat Samsung die niet na gaat apen.

    Buiten dat vind ik dat naäpen wel meevallen. Zolang ze niet van die rip-off’s maken van iOS, is het al gelijk een heel andere telefoon.

  49. Origineel geplaatst door Hans
    Voor 13 juni, omdat eind juni de nieuwe iPhone op de plank ligt?

    Natuurlijk lieverd en de Ipad 3 ligt ook al voor 13 juni op de plank zeker? Als je een beetje rationeel denkvermogen hebt zie je in dat dit gewoon een steekspelletje van Samsung is. Valt me nog mee dat ze niet om de Ipad 6 vragen. Ik kan trouwens het ontwerp van de volgende iPhone al laten zien aan Samsung …want die ligt namelijk hier voor me, op mijn bureau: de iPhone 4.

    Moehahahahaa!

    Wat schuift Samsung voor deze informatie? 😉

  50. Origineel geplaatst door DingDong
    Samsung gaat meer toestellen verkopen in de toekomst. De nieuwe iPhone gaat min. 750 euro kosten. Wie gaat dit blijven betalen ??

    750 euro maar? zo zo zo dat is een koopje! De iphone 4 kost werd geintrodiceerd met een prijs van rond de 900 euro voor de 16 gig.

    Maw klets niet uit je nek alsjeblieft met je Libelle bronnen over de “nwe” iphone.

  51. Gewoon een tijdje die schermproductie stoppen – laat Apple dan lekker zijn eigen schermen maken

  52. Origineel geplaatst door MiAmRA
    Nee Samsung zal voor 13 juni wereldwijd geen telefoon gaan uitbrengen of aankondigen. Wellicht dat in de US nog speciale versie op tafel ligt van de Infuse 4G (uitgebracht bij AT&T).

    Nee natuurlijk niet. Ze hebben net de Galaxy S2 uitgebracht. Maar hoe lang van tevoren denk jij dat het design van een nieuw model vastgelegd wordt? Ik denk dat ze rond 13 juni het einddesign vast gaan leggen van een model wat aan het eind van het jaar de Galaxy S2 gaat opvolgen. Of de Galaxy Tab. Of waarschijnlijk allebei.

  53. Origineel geplaatst door Alfred
    Origineel geplaatst door MiAmRANee Samsung zal voor 13 juni wereldwijd geen telefoon gaan uitbrengen of aankondigen. Wellicht dat in de US nog speciale versie op tafel ligt van de Infuse 4G (uitgebracht bij AT&T).Nee natuurlijk niet. Ze hebben net de Galaxy S2 uitgebracht. Maar hoe lang van tevoren denk jij dat het design van een nieuw model vastgelegd wordt? Ik denk dat ze rond 13 juni het einddesign vast gaan leggen van een model wat aan het eind van het jaar de Galaxy S2 gaat opvolgen. Of de Galaxy Tab. Of waarschijnlijk allebei.

    Het design is al ‘vastgelegd’ zoals jij het noemt.
    Het zal niet veel afwijken dan de GS2 toch zul je bij dit toestel 1 trend herkennen wat je ongetwijfeld ook zal zien bij de 5gen iPhone.

  54. samsung wil gewoon de iPhone 5 en de iPad 3 zien voordat ze in de verkoop gaan, omdat ze ze dan nog snel kunnen namaken 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.