Reacties voor: Samsung wil schikken in rechtszaak met Apple

Advocaten van Samsung Electronics Co. Ltd. hebben Apple vandaag een schikkingsvoorstel gestuurd, zo schrijft de Wall Street Journal. Samsung wil een lopende rechtszaak tussen beide bedrijven oplossen, waardoor Samsung in staat wordt gesteld om de Galaxy Tab 10.1 in Australië te lanceren. Tot nu toe is het apparaat nog niet op de lokale markt te […]
Lees het complete artikel → Samsung wil schikken in rechtszaak met Apple
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Geef elkaar een kusje en ga verder

  2. Nu zul je de Samsung fanboys horen: “Hier man Apple van leren, Samsung zoekt naar een oplossing terwijl Apple zich als een kind gedraagt”. Niet wetende dat Apple zelf ook et initiatief nam om een oplossing te vinden

  3. Denk dat Apple juist pas een oplossing zal willen als alle rechtszaken zijn opgelost, dus ook deze in Nl. Anders zal men bij Apple dit niet toelaten wetende dat Samsung een regelrechte copy heeft gemaakt van de iPad en deze veel goedkoper verkoopt.

  4. Regelrechte copie heb je wel eens goed naar die GalaxyTAB gekeken ?? In geen enkel opzicht is het iets van Apple nagemaakt.

    Afmetingen ratio knoppen kleur, ja okay het is ook een tablet maar daar is alles ook meegezegt denk ik.

    Ojaa ik heb zelf geen GalaxyTAB maar ik vind echt de vergelijking erg ver te zoeken. En hij was ook niet echt goedkoper als de ipad

  5. Grappig dat Samsung nu opeens wil schikken. Gister nog in het nieuws dat Jobs in 2010 al tot een oplossing wilde komen. En dat Samsung producten toch wel veel op hun concurrent lijken. Als onderdelen leverancier moet je niet opeens de klant willen beconcurreren.

  6. Goede zaak. Laat zw schikken zodat ze weer concurreren op product. Beter vood de consument.

  7. heeft dan niemand door dat dit 1 grote publiciteitsstunt is van beide merken…

  8. Origineel geplaatst door barend
    heeft dan niemand door dat dit 1 grote publiciteitsstunt is van beide merken…

    Oh, je bent er zo één.

    OT: Laat je ze gewoon schikken. Samsung is goede concurrentie voor Apple, wat de vernieuwingen stimuleert. Niks mis mee.

  9. Origineel geplaatst door Jacob
    Regelrechte copie heb je wel eens goed naar die GalaxyTAB gekeken ?? In geen enkel opzicht is het iets van Apple nagemaakt. ipad

    *proest*

  10. Je bedoelt dat ze vernieuwingen van elkaar kunnen stelen…

  11. @Jacob: Misschien moet je eens een bril kopen. Zelfs de achtergrondfoto’s lijken nog op elkaar. Terecht dat ze iets tegen dit klakkeloze gekopieer doen!

  12. Origineel geplaatst door michael
    @Jacob: Misschien moet je eens een bril kopen. Zelfs de achtergrondfoto’s lijken nog op elkaar. Terecht dat ze iets tegen dit klakkeloze gekopieer doen!

    Achtergronden kun je wijzigen hé Dus dit zal wel toeval zijn

  13. Origineel geplaatst door koen
    Anders zal men bij Apple dit niet toelaten wetende dat Samsung een regelrechte copy heeft gemaakt van de iPad en deze veel goedkoper verkoopt.

    De Galaxy TAB 10.1 16GB is precies even duur als de iPad2 16GB. en de 3G varianten is de Galaxy TAB totaal 20 euro (579) goedkoper dan de iPad2 (599). Dat noem ik geen deal breaker. Dus veel goedkoper wil ik ze echt niet noemen.

  14. Ze willen nu schikken omdat er mogelijk volgende week mogelijk nieuwe Apple apparaten komen. Tegen de tijd dat de 10.1 van Samsung mag worden verkocht is ie al oud

  15. Gelukkig allemaal kenners hier, die weten dat we praten over een australisch verbod op een samsung tablet. Maar in het artikel wordt toch echt gesproken over een ipad verbod. Lijkt me een correctie waard.

  16. @frebo: Zo wordt er door Apple en later door Samsung mee geadverteerd, dus het is verre van toevallig. Bedankt voor de tip dat je achtergronden kunt wijzigen trouwens. Ik denk dat bijna niemand dat wist 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.