Reacties voor: Samsung wil iPhone 4S ook verbieden in Japan en Australië

Samsung heeft aanklachten ingediend om de iPhone 4S in Japan en Australië te verbieden. Tot nu toe had Samsung echter weinig succes met het verbieden van Apple-producten. Apple wil wel patenten licenseren, maar alleen op laag niveau.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Eeeeeen daar gaan we weer, hoppa en doooorrr
    blijft stuivertje wissel deze bedrijven dan de een dan de ander aanklagen.
    gewoon deal maken jij gebruikt mijn patenten en ik die van jou, en bek houden 😛

  2. Vorige week dachten HTC en Samsung nog dat ze niets vrezen hadden van de iPhone 4S, kennelijk hebben ze zich weer bedacht!!!

  3. Maar wat nu specifiek waarin? Weer 3G patenten? In de 4GS zit toch geen Samsung hardware meer?

  4. het wilt ook echt niet stoppen he, wat een drama allemaal

  5. Maar waar specifiek nu weer in? Ze hebben toch geen hardware meer in gebruik in de 4S van Samsung?

  6. En we zijn weer bij hetzelfde verhaal gekomen, rechtszaken, en (binnenkort) weer geruchten over een nieuwe iphone/ipad

  7. Het enige plek waar iphone verbied kan is in samsung bedrijf zelf verder komen ze niet,ik denk dat samsung haar advocaten aan t testen is want dalijk allemaal ontslaan omdat ze niet waard zijn.

  8. Zullen we alsjeblieft eens ophouden met dit gezeur? Beide bedrijven verdienen miljarden en kunnen het toch niet opmaken. Walgelijk.

  9. Origineel geplaatst door Neowam
    Maar waar specifiek nu weer in? Ze hebben toch geen hardware meer in gebruik in de 4S van Samsung?

    Beetje jammer van de berichtgeving hier – het mist de essentie van het verhaal.

    Het gaat om de 3G patenten die Samsung in bezit heeft. Helaas voor Samsung vallen deze onder FRAND voorwaarden en moeten ze eerst nog een “faire” prijs vragen aan Apple, dat is nog niet gebeurd.

  10. Mooi! des te meer wij hier hebben 😉

  11. Dus Apple wil alleen lower patenten licenceren? Dus hiermee belemmeren ze dus duidelijk innovatie. Stel samsung wil WEL betalen voor iets wat ze willen gebruiken om iets beter te maken dan mag het niet.
    Ik snap patenten maar die spelletje van Apple en Samsung tegen elkaar is niet goed voor de consument. Beide partijen zijn verkeerd bezig en beschadigen hun naam met hun gedrag!

  12. Momenteel zit Apple in het winnende hok, maar het is ook geweten dat de aanhouder (hier Samsung) ooit wel eens iets zal winnen… Misschien moet Apple zijn patentenpolitiek wel herzien en gewoon geld vragen zoals Microsoft dit doet, zou dan het gezicht van Samsung eens willen zien

  13. Het lijkt niet meer om de klanten te gaan maar om zichzelf!

    Ik snap het wel, concurrentie en zo, maar mag daarom niemand in een land meer genieten van een iPhone (of Galaxy Tab) zonder daarvoor trucs te moeten uithalen in het buitenland? WTF!

    @Apple @Samsung: Betaal de licentiekosten volgens afspraak en laat het publiek verder beslissen wat het beste is! Mensen worden al genoeg gesloopt door hun overheden!

  14. Grappig dat er mensen zijn die zich hier oprecht druk over maken en zich ontpoppen als juridisch specialist.
    Je hebt toch wel wat beters te doen zeker?

    Je zal zien dat het straks als volgt gaat: We dronken een glas, we deden een plas en alles bleef zoals het was.

  15. Samsung is zielig.. die mensen zijn net kleine kinderen, omdat Apple heeft gezorgd dat de Galaxy S, Galaxy Ace, Galaxy Tab niet meer verkocht mochten worden in europa probeert samsung apple terug te pakken. Maar.. zal ze nooit lukken

  16. @mitchell goed lezen tussen de regels en dan lees je dat ook Apple zielig bezig is.

  17. Het lijkt wel zulke ruzie zoals kleuters voeren in de zandbak, wie welk hoekje mag uitgraven. Dat men het patenten systeem zelf eens deftig onder handen laat nemen, ik kan nu ook een patent nemen en iets vaag laten beschrijven wetende dat er vroeg of laat wel iemand het patent zal overtreden, een mooi voorbeeld is Lodsys, en dan je slag slaan wetende dat je volledig in je recht bent.

  18. Jammer dat Samsung niet snapt dat dit hen klanten kost. Als ze nl zo zeikerig zijn stap ik nooit over naar Samsingsangsung.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.