Reacties voor: Samsung wil iPad 3 vroegtijdig zien

Samsung heeft een eis ingediend, waarbij ze de volgende generatie iPhone en iPad vroegtijdig willen zien. Apple moet voor 13 juni voldoen aan de eis.
Lees het complete artikel → Samsung wil iPad 3 vroegtijdig zien

Reacties: 12 reacties

  1. Eigenlijk is het een eer als andere fabrikanten jou produkten kopiëren. Het zegt iets over de kwaliteit en populariteit van jou produkt.
    Wat volgens mij nog geen enkele fabrikant is gelukt, is het soepel kunnen scrollen. Bij geen enkele smartphone of tablet gaat dit zo mooi en soepel als bij Apple.
    Daarom is voor mij in ieder geval Apple nog steeds de absolute winnaar.

  2. @Richiestyle:
    Inderdaad. Hoewel: De Samsung Galaxy S II is na 4 jaar het allereerste toestel dat de scrollsnelheid en smoothness van de iPhone evenaart. Van 2007 tot 2011 is het niemand gelukt maar sinds enkele weken dus wel.

  3. Toch vind ik het vreemd dat Apple hierin gelijk kreeg.

    Apple gebruikt veelal producten afkomstig van Samsung waardoor het me nogal logisch lijkt dat de iPad juist veel op Samsung producten lijkt i.p.v. andersom.

    Beetje de omgedraaide wereld.

  4. @Sander:
    Onderdelen.. niet zozeer “producten” dat is een heel ander verhaal…

  5. Samsung wil de iPad 3 zien…..betekent dit dat deze al klaar is?

  6. Ja, dat wou ik ook net zeggen. Samsung denk dus dat de iPad 3 al klaar is voor de verkoop? Dream on! Ze willen de handelsversie zien, maar waarschijnlijk is deze er nog helemaal niet. Alleen prototypes.

  7. Tuurlijk is de ipad 3 klaar. Denk zelf dat de 4 al klaar is. Of denken jullie dat het beste van beste in een keer erin wordt gezet. (de beste camera,snelste processor, enz enz). Alles is gemaakt op verkoop. Die heeft 8 geheugen, dan 16, dan 32. Maar ik heb nooit gezien dat ze van 8 geheugen naar 160 gaan. (dan is die markt kapot). De ipad1 had geen camera( terwijl dat makkelijk kon) de ipad2 heeft een slechte camera.(ik meen 0,7 pic) . Ipad 3 zal wel een goede camera hebben. Enz enz enz. En wat zeker is dat apple het nu is. En niet copy cat samsung…..

  8. Spannend he? Gaaaaap.

  9. Haha ze zojuist beschuldigt van kopieren, en nu willen ze vroegtijdig de iPad3 en iPhone5 zien? Wat zouden ze roken daar?

  10. @Boxerip: die stelling dat er wel al van alles in de ipad 1 had kunnen zitten maak je wel erg gemakkelijk. Als professioneel software maker weet ik dat bepaalde dingen die je om den duur bedenkt in apparaat/applicatie X niet zo vanzelfsprekend als het lijkt in apparaat/applicatie Y kunnen worden geimplementeerd. Denk in het geval van de camera bijv. alleen al ‘s aan de batterij capaciteit… Daarnaast hebben nieuwe producten zoals de ipad natuurlijk gruwelijk veel R&D tijd gekost. Om den duur wil je als bedrijf lanceren. Dan blijf je niet wachten tot je ook zover bent dat er ook een camera en nog meer geheugen etc. ook nog in kan.

  11. Origineel geplaatst door Monsta
    Haha ze zojuist beschuldigt van kopieren, en nu willen ze vroegtijdig de iPad3 en iPhone5 zien? Wat zouden ze roken daar?

    ik vind het niet meer dan juist, hoor en wederhoor, ieder gelijk dus hierin ook, wil je mijn kaarten zien dan wil ik de jouwe ook zien etc
    zou niet juist zijn als alleen apple dit zo maar mag doen omdat zij duurdere advocaten kunnen betalen

  12. Ja, tuurlijk. Bij Samsung zijn het een stel armoedzaaiers, die vanuit een garagewerken en alleen pro deo advocaten kunnen inhuren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.