Reacties voor: Samsung voegt iPhone 5 toe aan 3G-patentzaak

Samsung wil de iPhone 5 toevoegen aan een rechtszaak tegen Apple. Ook werd het verkoopverbod van de Samsung Galaxy Tab 10.1 opgeheven.
Lees het complete artikel → Samsung voegt iPhone 5 toe aan 3G-patentzaak

Reacties: 10 reacties

  1. Als er geen rechtzaken door beide partijen aangespannen worden zouden de phones dan veel goedkoper worden??? Of zou dat geen zier uitmaken.

  2. Apple boekte de afgelopen maanden een overwinning op Samsung, waarbij een jury tot de conclusie kwam dat er 1.049 miljard dollar schadevergoeding moet worden betaald.

    Neem aan dat die punt een komma had moeten zijn? Denk niet dat Samsung een biljoen dollar heeft 😉

  3. (Red.) Verwijderd: trolling.

  4. Die advocaten worden een partij rijk daar. die zullen wel genieten van die strijd tussen die 2.

  5. 1,049 miljard?
    Duizend miljard lijkt mij wat veel…

  6. @Mark: Neeeeeee 1,049 is 1 plus een beetje!!!

  7. Samsung moet niet altijd gaan huilen en een rechtzaak beginnen trgen Apple.

  8. @Mohammed: Maar Apple mag natuurlijk wel rechtzaken tegen Samsung aanspannen? Dit valt dan niet onder de categorie “huilen”?

    Beide partijen ontwikkelen onder het credo “beter goed gejat, dan slecht verzonnen”. Een ieder is hier een beetje produktblind aan het worden. Apple maakt mooie produkten maar de iPhone 5 is echt niet innovatief. Is niets meer dan een evolutie van de 4s.

    Het is een goed toestel maar lang niet zo vooruitstrevend als mensen hier doen voorkomen. Samsung toestellen doen qua performance echt niet onder. Maar jullie fanboys zien dat niet.

    Ik kan het weten want ben onlangs overgestapt van Galaxy III. Weiger om de exorbitante bedragen te betalen die Apple vraagt. Zelfs de medewerker in de winkel begreep er weinig van. Wacht wel tot de 6 of 7 uitkomt. Misschien is dat dan weer wat meer in de lijn van het gedachtegoed van Steve Jobs.

    Buiten dat, toen ik die juichende medewerkers bij de apple store zag die de mensen in een erehaag op amerikaanse wijze binnenhaalden was het voor mij duidelijk: bij deze cult of sekte wil ik echt niet meer horen……

  9. Vreemd hoor, Samsung geeft wel spullen om de iPhone te maken maar vervolgens willen ze ook dat deze uit de handel gaat. Snap er niets meer van

  10. Is toch om gek van te worden dit. Van beide partijen Apple en Samsung. De enige namelijk die het hardst de pineut zijn zijn de consumenten die 1 van de 2 apparaten willen hebben.. Sluit vrede en deel elkaars patenten en ga door met waar ze as allerbei het best in zíjn. Super smartphones maken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.