Reacties voor: Samsung twittert over Samsung Galaxy Tablet

Samsung Zuid-Afrika laat via Twitter uitlekken dat het bedrijf met een tablet bezig is. De Samsung Galaxy Tab draait waarschijnlijk op Android en heeft een 7 inch scherm.
Lees het complete artikel → Samsung twittert over Samsung Galaxy Tablet

Reacties: 12 reacties

  1. Haha en dan is dit overduidelijk een vergrote Samsung telefoon. Een TFT-scherm, is dat zo’n zacht scherm waar je op moet drukken? Anders vind ik het al niets.

  2. Waarom staat er een telefoon icoontje??

  3. Hij doet me ergens aan denken…..kan er niet opkomen…..Wacht! een iPad! maar is het toch net niet

  4. waarschijnlijk de telefoon wat dichter bij de lens geplaatst om zo een “7 inch” toestel te verkrijgen XD

    lijkt me idd heel sterk op een uitvergrootte gsm..

  5. Vind het tof dat anderen ook een tablet gaan maken, maar waarom lijken ze bijna allemaal op een directe kopie van de ipad? zwarte rand, ronde hoeken, ‘home’ knopje aan de korte kant in het midden en een interface met iPad/iPhone achtige icoontjes… Ze proberen allemaal zo erg om op de producten van Apple te lijken, dat het bijna zielig word…

  6. Weer ff ip iPad

    Origineel geplaatst door yannick
    waarschijnlijk de telefoon wat dichter bij de lens geplaatst om zo een “7 inch” toestel te verkrijgen XDlijkt me idd heel sterk op een uitvergrootte gsm..

    En een iPad niet ROFL. De reacties hier zijn als vanouds. Als een site er om roept is het wel een moderatie-systeem. Wat een reacties weer.
    En dan vragen zich sommigen zich af dat appelaars afgeschilderd worden als … vul zelf maar in.

  7. … analfabeten? ; )

    De foto is trouwens alweer verdwenen.

  8. Origineel geplaatst door iSponge
    Vind het tof dat anderen ook een tablet gaan maken, maar waarom lijken ze bijna allemaal op een directe kopie van de ipad? zwarte rand, ronde hoeken, ‘home’ knopje aan de korte kant in het midden en een interface met iPad/iPhone achtige icoontjes… Ze proberen allemaal zo erg om op de producten van Apple te lijken, dat het bijna zielig word…

    hoe moet t dan worden? Houten lijst van 10cm dik met een joystick? Standaard design bijna

  9. @Stijnh: Dat maakt niet uit, maar mag hopen dat die ontwerpers op school meer geleerd hebben dan copy/paste en een heeeeel klein beetje aanpassen. Voor de riante salarissen die ze krijgen zouden ze toch wel geacht mogen worden beter te kunnen mag ik hopen?

  10. zwaar genakt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.