Reacties voor: Samsung-smartwatch binnenkort te bedienen met iPhone

Samsung gaat de Gear S2 smartwatch geschikt maken voor iOS. Ook komen er extra dure exemplaren van rosegoud en platina, als tegenhanger van de Apple Watch Edition.

Reacties: 15 reacties

  1. Je kan zeggen wat je wil, maar dit ziet er tenminste wel uit al een horloge. En heeft tenminste wijzerplaten die jezelf aan kan passen. Jammer dat de compatibiliteit waarschijnlijk tegen valt, anders zou het een mooi alternatief zijn voor mijn Apple watch.

  2. Inderdaad, iOS doet de smartwatch van andere leveranciers de das om. Heb zelf een Pebble gehad, maar het was het net niet. Reageren op berichten etc kun je vergeten. Wel jammer, want een beetje meer keuze is zo gek nog niet.

  3. Waarom zou je in godsnaam een samsung met een iPhone willen koppelen?

  4. Why would you do that??
    Dat kan toch nooit voor een 100% werken?

  5. Best of both worlds? Stap binnenkort weer over naar IOS maar van Android ben ik toch het meest te spreken over Samsung. Twee geloven op 1 kussen, kan best 🙂 .

  6. Tuurlijk kan dat prima werken. Draait sowieso op Tizen dat ze helemaal kunnen maken zoals ze willen. Bovendien vind ik de bediening van de S2 met de ring rond het scherm veel slimmer dan die van mijn Apple Watch met twee drukknoppen, 1 draaiknop, vegen naar boven/ beneden, force touch etc. Zit niet altijd even logisch in elkaar. Samsung kan hier best terrein op winnen.

  7. Why WHY? O.O

  8. Concurrentie is goed

  9. Samenwerking tussen iPhone en smartwatches met Android wear is zeer slecht, heb zelf de huawei watch gehad, notificaties komen niet altijd door, men kan niet reageren op berichten enz… Het trillen bij het binnen komen van een bericht is zo discreet dat je het vaak niet merkt.

  10. Heb de watch ook in handen gehad en ik moet zeggen dat ie mooier te bedienen is als de Apple watch. Ook vind ik het design mooier. De Apple watch heeft veel nadelen vind ik, zoals ik op 1 dag meerdere ongewilde screenshots maakt van de watch.
    Als de gaat net zo gaat werken als de watch ga ik overstappen.
    Daarbij is de prijs ook nog eens veel leuker. Heb veel producten van Apple maar als ze zo doorgaan met de prijzen gaat het langzaam de deur uit. MacBook gaat al op marktplaats. Nieuwe is veel te prijzig.

  11. @vink: omdat de samsun i.t.t. De  watch er volgens sommigen mooier uit ziet of betere functies heeft of fijner werkt.

  12. Ik ga liever gewoon dood 🙂

  13. @Gerben: R.I.P. 😌

  14. Esthetisch gezien is de Samsung wel een heel stuk mooier dan de saaie vierkante vorm van de Apple watch. Als het functioneel goed in elkaar steekt dan zou ik ook eerder een Samsung watch kopen. Nog even afwachten.

  15. Ik gebruik die Gear S2 al met mijn Android (Samsung) telefoon en heb ook de Apple Watch en een iPhone. Als de S2 hetzelfde zou kunnen als de Apple Watch qua applicaties zou ik die ook met mijn iPhone meer gebruiken dan de AW. Waarom? Omdat ik het design mooier vind maar vooral omdat de bediening fijner is : die ring werkt super.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.