Reacties voor: ‘Samsung had maar één doel: Apple verslaan’

Nieuw boek bevat meer dan anekdotes
Waarom lijken Samsung-producten toch altijd zo op die van Apple? Een nieuw boek werpt licht op de opkomst van Samsung en hoe de Koreanen maar één doel voor ogen hadden: groter worden dan Apple. Of dat gelukt is mag je zelf beoordelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik vind alle wasmachines ook op elkaar lijken 😉

  2. Je bedoelt meer zoals dit.

  3. Ik vraag mij af, hebben die Koreanen ooit zelf iets gemaakt zonder te jatten?

  4. Origineel geplaatst door jan willem de visser
    Ik vind alle wasmachines ook op elkaar lijken 😉

    En veel auto’s ook. En magnetrons, printers, monitored, TVs. Ach ik kan zo wel uren doorgaan. Volgens mij waren er niet veel andere opties en was Apple toevallig net ff wat sneller met dit optimaliseren.

  5. Gaat ze nooit lukken. Apple is en blijft het grootste.

  6. @Sjef Broere: tja de toetsenbord gsm s leken ook allemaal op elkaar, toen touch erin kw leek t weer allemaal op elkaar .
    Kan ook bijna niet anders.

  7. Origineel geplaatst door Leo
    @Sjef Broere: tja de toetsenbord gsm s leken ook allemaal op elkaar, toen touch erin kw leek t weer allemaal op elkaar .

    Kan ook bijna niet anders.

    De ‘Touch’ telefoons kwamen er niet in. Die zijn bedacht en uitgevonden door Apple. Daar werd pas aan gedacht toen Apple dit bedacht had. Anders waren zelfs op dit moment misschien de telefoons nog steeds wel met een volledig toetsenbord.

    ALS je dan inderdaad een telefoon gaat maken met groot touch-scherm zonder apart toetsenbord dan is het inderdaad logisch dat ze best veel op elkaar lijken want heel veel keuze is er dan niet. Al moet ik zeggen dat Samsung zelfs de schermindeling met grote iconen en ALLES heeft gekopieerd.

  8. Ach ja die Galaxy dingen zullen best goed zijn maar zolang het op Android draait blijf ik iPhone gebruiken.

  9. En de baas van Huawei komt er toch zelfs rond voor uit, dat hij Apple bewondert en navolgt? (Dat doen de Koreanen en andere Chinezen dan weer niet, bij mijn weten.)

    Nou ja, op (minstens) één punt komt Samsung zelfs niet in de buurt van Apple: updates van Android beschikbaar blijven stellen.

  10. Het is eigenlijk een zielig verhaal van een stelletje copycats die de creativiteit missen om origineel te zijn.

  11. Samsung maakt mooie toestellen. Tis alleen dat ik het ecosysteem van Apple zo ‘makkelijk’ vind. De iPhone zelf vind ik kwa uiterlijk niet echt bijzonder ‘mooi’. Vind sommige Samsungs er zelfs beter uitzien dan de iPhone modellen.

  12. Ja ze verkopen meer telefoons… Maar de kwaliteit qua levensduur en gebruiksgemak blijft inferieur aan Apple producten…
    Ik zal hooguit een Samsung tv of een huishoudelijk apparaat van ze kopen maar nooit een telefoon of tablet…

  13. Origineel geplaatst door Patrick
    Gaat ze nooit lukken. Apple is en blijft het grootste.

    Ligt eraan hoe je het bekijkt. Samsung maakt heel veel toestellen en daarnaast bevat de iPhone 70% Samsung. Dus denk dat Samsung de grootste is.

  14. @KevinvdB: Precies! kan het toestel nog zo mooi zijn. Het besturingssysteem is van een dataroofdier.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.