Reacties voor: Samsung kiest voor widgets bij de TOUCHWIZ F480

Samsung brengt met de TOUCHWIZ F480 de zoveelste iPhone-killer uit. Bijzonder aan dit toestel zijn de widgets die je op het startscherm kunt plaatsen.
Lees het complete artikel → Samsung kiest voor widgets bij de TOUCHWIZ F480

Reacties: 17 reacties

  1. geen multitouch….

  2. Het wordt wel allemaal een beetje veel idd, zielig vind ik het maar.. Ik houd het maar bij de iPhone (10 juni ivm keynote, waar ik overigens als een gek naar uitkijk, zowel de keynote als de iPhone zelf)

  3. al die iPhone na-apers.. en toch brengt dit alles (ook de i900) mijn niet aan het twijfelen om die nieuwe iPhone te kopen. De iPhone heeft toch iets wat andere telefoons niet hebben.

    Maar ff een vraagje aan iedereen: kijk je meer uit naar de keynote 9 juni of de wedstrijd van Nederland op het EK? 😛

  4. Wachten, wachten en nog eens wachten op die iphone. Ik hoop dat het het wachten waard is. Ben erg benieuwd, 9 juni. Maar wanneer is ie te koop in Nederland???

  5. Als de iPhone 3G is moet je em direct kopen! Waarschijnlijk komt er weer een voorraad probleem omdat er zoveel vraag naar is… als je kan zou ik em ook direct reserveren ben je teminste zeker dat je r een heb! Ik ga eerst keynote checken! die is vroeger dan de wedstrijd toch 🙂 ?

  6. Ik kijk überhaupt niet uit naar die EK wedstrijden dus het antwoord lijkt me vanzelfsprekend.

  7. @Joedel

    De keynote is 9 juni om 1900 uur:D

  8. was samsung nou niet die fabrikant die sommige van hun telefoons zo dichtgetimmerd hebben dat je er niet eens normaal java spelletjes op kan zetten. Het zijn leuke telefoontjes voor de simpele gebruikers..bellen en smsen. Zodra ik widgets hoor denk ik gelijk aan een aantal vooraf ingestelde widgets en met geluk komen er nog een paar op hun site.. beetje sleutelen en expirimenteren zit er met dit toestel ZEKER niet in.

  9. CHRiS: Even voor de duidelijkheid voor dat de iphone er was hadden we al touchscreen dus na-apers is ook the iphone. touchscreen is niet van apple en zou het ook nooit worden.
    ben zelf een iphone gebruiker maar staar mijzelf niet blind op een product.
    de samsung heb ik zelf ook al gebruikt en moet toegeven dat het gebruik en de specs super zijn. qua gebruik is het even lekker als the iphone en qua specs is the iphone dik verslagen. maar dat geeft niet want the iphone is ook al weer een jaar oud. das heel normaal dat het gebeurt, of je het nou wilt of niet. alleen de grote vraag is komt the iphone 2 met betere specs?
    ben bang van niet maar daar zullen we op moeten wachten. maar wees trots op je iphone en zeik de rest niet zo af. zijn namelijk ook mensen die de samsung ook mooier vinden dan de iphone (gelukkig maar anders was de winkel continu uitverkocht)

    specs F480 Samsung

    TFT touchscreen, 256K display
    5.0 MP camera
    MP3/AAC/AAC+ player
    FM radio with RDS
    HSDPA, 7.2 Mbps
    Built-in handsfree
    3G UMTS Ja

    Mvg tevreden iphone gebruiker.

  10. Ik steun “28juni” hierboven en wacht ook rustig de nieuwe iPhone af. Maar als ik merk dat Stevie er weer niet in slaagt om de specs van onze alomgeliefde iPhone een beetje up-to-date te maken, moet ik toch gaan afhaken en mijn iPhone als veredelde MP3-speler gaan gebruiken. Ik wil WEL een 5Mp cam, HSDPA, videobellen enzovoort! De iPhone is en blijft voor mij de meest gebruiksvriendelijke telefoon, maar Samsung en consorten maken mij nu toch ook wel lekker met hun super-specs… Zoals gezegd, ik wacht af. Maar als de 3G iPhone niet kan volgen met de rest, zal ik toch moeten afhaken. Ik leef toch niet meer in 2004 of zo, met mijn EDGE en 2Mp cam?? En multi-touch is nu ook niet meteen een spec waardoor ik opnieuw een iPhone zou kopen… Wait and see dus….

  11. Ik heb sinds kort de Samsung TouchWiz F480 aangeschafd en ik kan niets anders zeggen als Mac-gebruiker van het eerste uur dat het een geweldig telefoontje is. Heb ik dan geen iPhone zou je zeggen? Nou,nee, en ik ga hem ook niet aanschaffen omdat ik teveel mensen met een iPhone zie rondlopen waarvan ik het idee heb dat ze normaliter hun boodschappen bij Zeeman en de Aldi doen en zo een iPhone alleen maar hebben om te kunnen laten zien dat ze ook iets ‘waardevols’ hebben.

    Daarbij verslaat qua spec’s de Samung TouchWiz F480″ de iPhone II ( 3G) dik. Vergeet coverflow of de iChat mogelijkheden als de grote blikvangers want op multitouch gebied is het Samsung voor en Samsung na. Alles gaat soepel met de vingers en de applicaties werken meer dan uitstekend en… je bent niet gebonden aan een vast abonnement van een soort provider zoals bij de iPhone. Nee hoor, de iPhone is qua spec’s nog lang niet volwassen aangezien andermaal blijkt dat de concurrenten zoals Samsung & LG met hun “iPhone look-a-likes” de iPhone links en rechts voorbijstreven.

  12. de samsung touchwiz f480 is een zeer goede mobiel met vele kwaliteiten, de touch scherm werkt super en er zijn nergens problemen te herkennen tot nu toe! dit is een aanrader voor iedereen die gewoon een super mooie + een super goedemobiel nodig heeft, dit is wel een na-aper van de iphone maar ik vind de samsung toch handiger, de iphone is een groot/groter toestel en is erg duur. maar toch is de iphone een geweldige mobiel die moeilijk te overtreffen is

  13. hahaha zeeman en aldi shoppers??!!! dus omdat ik mijn boodschappen daar doe, zou ik geen mooie telefoon, tv , auto, scooter,koelkast etc kunnen hebben!! te triest voor woorden die opmerking!!! maar wees jij lekker een dief van je eigen porto!!

    misschien andere mensen in hun waarde laten???

  14. ik heb de Touchwiz sinds vandaag. Heb zelf ook met de iPhone gewerkt. Maar de Samsung krijgt bij mij de voorkeur. Hij werkt lekker snel. Alles is snel. Natuurlijk is Workflow persoonlijk maar ik heb een DIE HARD in Apple producten. Maar hier moet de iPhone het toch echt afleggen. Apps zijn te vinden via het internet btw. Zitten hele toffe bij!

    Succes

  15. Een goede manier om rijk te worden is zo min mogelijk geld uit te geven.
    Met de regels die in ons land gelden bestaat er geen supermarkt die “slechte” spullen verkoopt!
    Wat een rare manier om aan te geven dat iemand anders minder is dan jezelf……

    Eerst je feiten verzamelen en dan pas oordelen.
    Elke “dure” gemeenten heeft 2 goed draaiende supermarkten, AH voor de mensen die over te halen zijn met marketing en Lidl voor de prijs bewuste koper.

    Een beetje hetzelfde als een Iphone met top marketing en een Samsung met top specs!!

  16. Ik snap niet dat mensen de iphone zo hoog hebben zitten ik bedoel kom op dat ding heeft zoveel standaard ontbrekende dingen zoals dat je niet eens zelf een eigen ringtone als beltoon kan doen vanwege rechten alleen al daarom zou ik hem nooit nemen en zo zijn er nog wel een stuk of 20 redenen waardoor het absoluut geen keus voor mij zou zijn er zijn veel betere…..zoals deze f 480 die ik zeker ga halen de omnia heeft weer dat lekker windows ook zo goed……hahahahah

  17. De TouchWiz is een zeer fijne telefoon die snel en goed werkt. En die apps zijn ook (na wat gepiel) makkelijk te plaatsen!11

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.