Reacties voor: Samsung kan de iPhone 7 nog sneller maken

Samsung heeft nieuwe DDR4 DRAM-modules gemaakt die veel sneller en energiezuiniger zijn dan het huidige werkgeheugen van de iPhones. Apple kan ze in de iPhone 7 al gaan gebruiken.
Lees het complete artikel → Samsung kan de iPhone 7 nog sneller maken

Reacties: 13 reacties

  1. Zou de iPhone 7 een radicaal nieuw uiterlijk hebben of niet?

  2. Origineel geplaatst door Sjaak
    Zou de iPhone 7 een radicaal nieuw uiterlijk hebben of niet?

    Ik weet het ook niet? Iemand die het wel weet?

  3. Origineel geplaatst door Sjaak
    Zou de iPhone 7 een radicaal nieuw uiterlijk hebben of niet?

    Wat er tot nu toe erover is uitgelekt, ik denk het niet echt. Behalve wat dunner en mini-jack weg.
    Ik hoop het wel en dan weer wat meer glans terug op de hardware. Dat je meer het gevoel krijgt een premium product in je hand te hebben.

  4. @Sjaak: Waarschijnlijk niet.

  5. Het is best grappig dat voor de eerste keer sinds de eerste(!) generatie iPhone, ik nu serieus begin te twijfelen of ik de iPhone -en met name de geruchten over de 7- nog wel premium, verassend en innovatief vindt. Zonde van Apple.

    1, 3G, 4, 5, 6 Plus, Oneplus?

  6. @Yassinx: Zelfde geld voor mij. Ook ik heb de iPhone 6 Plus op dit moment. Het toestel is eigenlijk altijd al trager geweest dan de iPhone 5s die ik ervoor had en het enige waar ik echt van heb kunnen genieten de afgelopen anderhalf jaar is de accuduur geweest. Vanaf het moment dat ie uit was maakte de Note 4 al betere foto’s en was ie sneller, aangevuld met functies die echt gebruik maken van het grote scherm. Sinds toen ben ik al aan de twijfel, maar ik heb maar liefst 899 euro betaald voor de 6 Plus, en tegenwoordig is de laatste generatie 969 euro voor de 64GB! Ik ga hem dus niet zomaar vervangen. Maar een nieuwe voor die prijs komt er sowieso niet meer in want ik ben er gewoon achtergekomen dat het me totaal geen voldoening geeft om zo een prijs uit te geven aan een telefoon. Ik irriteer me er eerder aan als iets niet goed is en ik denk potverdorie 899 euro en dan dit..

  7. Gezien het gereutel over allerlei onzinnige “glazen bol en daarop gebaseerde consequenties” zou je haast denken dat het artikel niet gaat over RAM

  8. Zou de productie van de iphone 7 niet ondertussen al begonnen moeten zijn of in ieder geval bijna beginnen?

  9. Nog steeds druk in de ontwikkeling? Je zou denken dat de productie een keer moet beginnen. Weet iemand hier meer over?

  10. Origineel geplaatst door Sjaak
    Zou de iPhone 7 een radicaal nieuw uiterlijk hebben of niet?

    Origineel geplaatst door koert
    Ik weet het ook niet? Iemand die het wel weet?

    Ik denk wel dat een aantal iemanden het weten. Maar die zullen dat, in tegenstelling tot de degenen die het denken te weten, niet hier posten 🙂

  11. Origineel geplaatst door Yassin
    Het is best grappig dat voor de eerste keer sinds de eerste(!) generatie iPhone, ik nu serieus begin te twijfelen of ik de iPhone -en met name de geruchten over de 7- nog wel premium, verassend en innovatief vindt. Zonde van Apple.
    1, 3G, 4, 5, 6 Plus, Oneplus?

    Noem mij dan eens één ding wat verassend en innovatief is aan de Oneplus? (Behalve de prijs dan) Als er één telefoon is zonder ‘premium look” dan is het wel de Oneplus. Maar ja, smaken verschillen nietwaar?

  12. @Tom: Helemaal mee eens. Ik impliceer dan ook juist dat er vrijwel geen innovatieve producten verschijnen met een verassend uiterlijk. Iets wat Apple wel heel lang vol wist te houden. De Oneplus is dan weer interessant door het wel bezitten van alle mogelijke flagship specs + dun ontwerp, maar dan voor een hele goedkope prijs. Niet om het verassingseffect.

    We weten het natuurlijk nog niet zeker m.b.t de 7. De huidige geruchten over het uiterlijk en specs ruiken in ieder geval nergens naar. Want waarom durft Apple bijvoorbeeld (al is het al een keer gedaan ooit) niet gewoon weer een soort “One more thing” slide te keynoten? Ik mis dat soort gedurfde acties van Apple. Het is me allemaal te bedaard geworden.

    Maar goed, fingers crossed.

  13. Origineel geplaatst door Yassin: De Oneplus is dan weer interessant door het wel bezitten van alle mogelijke flagship specs dun ontwerp, maar dan voor een hele goedkope prijs. Niet om het verassingseffect.

    Een verassingseffect zou pas echt een verrassingseffect zijn…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.