Reacties voor: Samsung beschuldigt Apple van vier nieuwe patentschendingen

Samsung heeft Apple in Duitsland aangeklaagd rondom vier nieuwe patentschendingen. Ook hebben ze twee nieuwe advocatenkantoren ingehuurd. Eén van de patenten gaat over smiley's, een andere over spraakherkenning.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Waar zijn de kerstgedachten mensen? Ik word een beetje moe van dat gewijs over en weer… Het wordt tijd dat een rechter zegt: “En nu stoppen jullie met dat kinderachtige gedoe, ga je schamen! En nu snel weer verder met het maken van prachtige revolutionaire producten!”

  2. Gaan we nou patent oorlog krijgen over Emoticons….. Kom op zeg

  3. Alsof je emoticions kan vastleggen.. Wat moet Apple doen dan? Typ je straks ‘ 😀 ‘ verschijnt er ‘ Blocked due Samsung Mobile copyright infringement ‘

    Zucht.

  4. wie kaatst, kan de bal verwachten.

  5. Het is vast:
    Wie een appel kaatst, kan een peer terug verwachten 🙂

    Oh, het is alleen maar om in de picture te staan. Soms bereiken ze er iets mee maar vaak niet. Het is alleen maar weer gratis reclame als ze iets geks gaan doen. Pfff, begin er wel moe van te worden!

  6. Je word hier toch niet goed van of wel ? Het blijft aan de gang hou er gewoon mee op apple heeft succes en dat blijft voorlopig zo samsung je kan doen wat je wil

  7. Gewoon ouderwets:
    *deur open*
    Apple en Samsung klagers naar binnen.
    *deur dicht*
    En maar kijken wie het overleeft.

    Wat een kinderachtig genuil is het ook..

    De nieuwe auto’s lijken ook allemaal op elkaar kijk maar naar Skoda, lijkt op een kruising van een BMW met een Mercedes.
    Daar hoor je toch ook niets van?

  8. Het houdt niet op he!

  9. @Bryan: Er zijn tijden geweest waarin de Japanse auto-industrie intellectuele-eigendomsclaims van Europese autobouwers over zich heen kreeg. En waarom heet de Peugeot 1007 zo, en niet – zoals in de lijn van de door Peugeot gehanteerde nummering lag – 007?

    Verder ben ik het met je eens: het zijn huilebalken, zowel Apple als Samsung. Dit zijn de uitwassen van intellectueel eigendomsrecht en m.n. van octrooi- en modellenrecht. A lawyer’s paradise, waar de consument niets aan heeft.
    Overigens kon Apple dit wel verwachten; krokodillentranen van die kant, of van de kant van de hysterische fanboys, zijn niet op zijn plaats.

  10. Klaag dan gelijk de hele wereld aan.

  11. @janos: precies alleen maar gedram en ja ze vallen idd weer in het nieuws, moet je nagaan wat voor een discussies dit opwekt.
    En dan komen zon 3/400 keer de namen van Apple en Samsung voorbij.

    En ja Robbert, maar de hele wereld is toch al kapot, dus waarom nog klagen haha

  12. Samsung en Apple zijn net als twee voetbalploegen: Als de ene wint, wilt de andere een revanche.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.