Reacties voor: De zes belangrijkste uitkomsten van de hoorzitting met Tim Cook

Tim Cook werd tijdens een hoorzitting in de VS ondervraagd over de mogelijke machtspositie van Apple. Ook andere tech-CEO's werden verhoord. De belangrijkste uitkomsten van de hoorzitting zetten we hier op een rijtje.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Erg fijn dit artikel. Precies wat ik allemaal wilde weten 🙂

  2. Och och, Tim Cook, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Sundar Picha plengen wat krokodillentranen. Je zou bijna medelijden krijgen met deze moderne moeders Theresa die het zo goed met de wereld voorhebben.

  3. Bedankt voor deze duidelijke highlights iCulture! Ik denk dat een samenvatting van highlights van de andere bedrijven misschien ook niet verkeerd zijn, als de doelgroep hier om vraagt tenminste.

  4. Het laat wel weer zien dat geen enkel bedrijf heilig is en t goed voor heeft met z’n gebruikers.. letterlijk.. geen enkel bedrijf!

  5. Een tenenkrommende vertoning. Een stelletje arrogante congresleden die hun mening duidelijk vooraf al klaar hadden en de ondervraagden niet eens uit lieten praten.

  6. @Martin: Hmmm ik heb het niet direct gevolgd maar ik denk dat onze heilige boontjes CEO’s er niet veel beter op staan…. veel wol om het uiteindelijke doel, zoveel mogelijk geld persen uit je users, te verbloemen.

    Ja, ik ben blij met alle tech, nee ik geloof er geen bal van dat ze het beste met de gebruikers voor hebben. Als er geen regelgeving was was het nog veel erger geweest. Regelgeving is noodzakelijk om dit soort bedrijven enigszins te beteugelen en binnen het fatsoen te houden…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.