Reacties voor: Sam Mendes werkt aan reclamespots over iPhone-videochat

Apple heeft American Beauty-regisseur Sam Mendes de opdracht gegeven om reclamespotjes voor de nieuwe iPhone te maken. De videocamera aan de voorzijde wordt daarin ook gedemonstreerd.

Reacties: 20 reacties

  1. “Hi, I’m an iPhone”

  2. Nu zit Steve hem te knijpen dat de hele wereld weet dat ze een fotomodel in een reclame gaan inzetten.. Wat moeten we nu nog nieuw vertellen als we de iPhone introduceren 😐

    Wel heerlijk origineel, een ma die met haar dochter praat.. dejavu? Ik mag hopen dat Apple toch wel met iets origineels komt..

  3. Wat zou de kostprijs van dat ding eigenlijk worden?

  4. “Alfie, een Aziatisch uitziende acteur”…

    Ik denk dat we gerust mogen stellen dat hij er niet alleen aziatisch uitziet, maar het ook is ! 😉

  5. Deze ietwat loensende Aziaat, wiens kwaliteiten ik zonder meer zal onderschatten, wekt bij mij geen extra kooplustgevoelens op.
    Laat staan de behoefte om ermee te video-chatten.

  6. Ach, die twee worden het dus niet, het lijkt me niet dat lekken van dat soort gegevens beloond gaat worden met een rolletje.

  7. Origineel geplaatst door Pete
    Ach, die twee worden het dus niet, het lijkt me niet dat lekken van dat soort gegevens beloond gaat worden met een rolletje.

    Beide acteurs zeggen dat ze auditie doen voor een apple reclame. Wat “lekken” ze daarmee ???

  8. ViFlaten heeft zo te zien haar Twitter account al dichtgeplamuurd. Of de link is fout, kan ook 🙂

  9. @Anna: Link is goed, je bent gewoon te laat 😉 Kan me voorstellen dat Apple liever niet met loslippige acteurs in zee gaat, die alles wat ze meemaken op hun Twitter-account plempen. Past niet zo goed bij de bedrijfscultuur.

  10. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Anna: Link is goed, je bent gewoon te laat.@Anna: Kan me voorstellen dat Apple liever niet met loslippige acteurs in zee gaat, die alles wat ze meemaken op hun Twitter-account plempen. Past niet zo goed bij de bedrijfscultuur.

    Het eerste kon ik niet weten. ik merk alleen dat de twitter-link niets inhoud.

    het tweede: als ik de tekst lees, staat er duidelijk dat een “tipgever” enzovoort.

    daarna staat er dat er 2 acteurs een auditie gaan doen voor een Apple reclame. niks meer, niks minder. er staat nergens in je tekst dat de tipgever een van de acteurs was. er verschijnen jaarlijks een hoop Apple reclamespots. nergens leidt ik uit af dat ze daarmee bedoelen dat ze reclame gaan maken voor iChat, of de nieuwe iPhone.

    je zegt “Kan me voorstellen dat Apple liever niet met loslippige acteurs in zee gaat, die alles wat ze meemaken op hun Twitter-account plempen.”

    omdat ze zeggen dat ze meedoen aan een auditie, impliceert toch niet dat ze ten eerste zijn aangenomen, en ten tweede dat ze alle info over de reclamespot op twitter gaan rondstrooien. daar krijgen zulke acteurs die reclamespots maken voor Apple, toch duidelijke richtlijnen over, en nine out of ten moeten ze ook een contract tekenen waarin iets staat over geheimhouding.

    of mis ik iets ?

  11. @Anna Nee, het eerste kon je inderdaad niet weten, maar daarom wees hij jou daar heel netjes op.
    Voor de rest moet ik het dan toch aan Gonny overlaten, maar zo denk ik er over.
    Het maakt mij eigenlijk niet zo heel veel uit, alleen weet ik wel dat die Aziaat er niet je van het is.

  12. trouwens een bezig bijtje, die Viola !
    Uit haar resume:

    DIALECTS AND SKILLS
    Standard British/RP (dialect coach for Importance of Being Earnest), kung fu, stage combat, samurai sword, flute, skateboarding, cheerleading lifts/tosses, driver’s license, passport, tireless Capricorn work ethic

    🙂

  13. Origineel geplaatst door Rob
    @Anna Nee, het eerste kon je inderdaad niet weten, maar daarom wees hij jou daar heel netjes op. Voor de rest moet ik het dan toch aan Gonny overlaten, maar zo denk ik er over. Het maakt mij eigenlijk niet zo heel veel uit, alleen weet ik wel dat die Aziaat er niet je van het is.

    die laatste zin ????

  14. Dat ging niet over jou, maar dat ging over de tweede Twitteraar die heeft laten weten dat hij naar de audities ging. 😉

  15. Origineel geplaatst door Rob
    Dat ging niet over jou, maar dat ging over de tweede Twitteraar die heeft laten weten dat hij naar de audities ging.

    alleen weet ik wel dat die Aziaat er niet je van het is.

    ik bedoel: wat bedoelde je met die zin ? leest niet echt lekker weg …

  16. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Anna: Link is goed, je bent gewoon te laat Kan me voorstellen dat Apple liever niet met loslippige acteurs in zee gaat, die alles wat ze meemaken op hun Twitter-account plempen. Past niet zo goed bij de bedrijfscultuur.

    Tuurlijk, Apple houd er niet van als hun plannen openbaar worden gemaakt, maar ik denk niet dat ze zo arrogant (willen) zijn om goede acteurs te laten gaan omdat ze op Twitter hebben gemeld dat ze op auditie gaan bij Apple. Het lijkt me wel logisch dat ze een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen zodra ze zijn aangenomen.

    Verder nog een algemene reactie: op deze (en een hoop andere) sites lees ik vaak dat mensen zo verbaasd zijn dat er de laatste tijd en met name ivm de nieuwe iPhone zoveel informatie lekt van Apple, terwijl vroeger alles tot op het laatste moment geheim kon worden gehouden.
    Dit lijkt mij een logisch gevolg van de gigantische hype die er is ontstaan rondom Apple en de iPhone. Tegenwoordig is er erg veel geld te verdienen met een primeur zoals die van Gizmodo of die Vietnamese website, en dus is de beloning voor de lekker ook een stuk groter. Dat was een aantal jaar geleden toch anders. Als de beloning maar hoog genoeg is, is alle informatie te koop.

  17. Het lijkt erop dat een draft van één van deze commercials al online staat:
    http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA

  18. Allemaal al reclame voor dat de iPhone uit is, zeer slim gedaan. Nú reclame Straks reclame en over een jaar wéér reclame allemaal GRATIS!

  19. Origineel geplaatst door Mark
    Allemaal al reclame voor dat de iPhone uit is, zeer slim gedaan. Nú reclame Straks reclame en over een jaar wéér reclame allemaal GRATIS!

    Welcome to the wonderfull world of Apple marketing 🙂

  20. Heeft die tweede Twitteraar (de Aziatische wolk “Alfie”) nu een Jack-De-Vriesje opgelopen of rijst zijn Aziatische ster gewoon niet verder dan de achterpagina van de Nanking Post …?
    Ach, laat ook maar…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.