Reacties voor: Safari in iOS 10 speelt gif-afbeeldingen en video’s zonder geluid automatisch af

Safari in iOS 10 gaat straks anders om met videocontent. Gifs als videobestand worden automatisch afgespeeld en ook andere video's beginnen zonder actie van de gebruiker met afspelen, mits ze geen geluid bevatten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Gifs vereisen minder brandbreedte? Pardon?

  2. Ik mag toch hopen dat je dat uit kan zetten. Niks irritanter dan dat video’s vanzelf gaan afspelen. En dan ook nog in reclames.
    Dubbelop irritant.
    Dit is nu ( voor mij ieder geval ) iets wat een absolute verslechtering is en geen verbetering.

  3. Het automatisch afspelen van content geldt ook voor video’s zonder audiotrack. Denk bijvoorbeeld aan advertenties in banners waar geen audio bij zit.

    O joe-pie, da’s nou net waar we allemaal op zaten te wachten: die irritantie bewegende ads ook in Safari 😖
    Niet dus, hoop dat het ook uit te zetten is!

    Misschien een klok-zonder-klepel vraag, maar zijn foto- en videoformaten niet juist tamelijk berucht als dragers van malware met (gelukkig incidenteel) zelfs succes in OS X en iOS?! Automatisch afspelen lijkt me dan wel het laatste dat je wilt 😕

  4. (Red.) Gebruik s.v.p. het forum voor support of plaats je vraag bij een iOS 10-ervaringenartikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Nee dit wil je ook echt kost alleen maar meer data/batterij verbruik, hopelijk kan het uitgezet worden.

  6. Begin mijn twijfels te krijgen bij iOS 10. Automatisch afspelen vind ik niet prettig. En nu maar hopen dat we het zelf kunnen regelen. Want dat willen veel gebruikers toch: de baas zijn over je smartphone.

  7. Al jaren een trouwe Apple gebruiker, maar met IOS 10 gaat dat snel veranderen, sta niet te wachten op automatisch afspelen, dat bepaal ik zelf wel, word helemaal gestoord van zaken die niet meer werken, batterij veel sneller leeg, video’s op safari spelen niet, lig te klooien met muziek. iOS 10 sucks big time…nog een half jaar abbonnement, als het dan niet beter is, dan heeft Apple voor mij afgedaan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.