Safari: iOS 15 designs.

Reacties voor: Safari in iOS 15 beta 6 wederom opnieuw ontworpen: zo ziet de browser er nu uit

Apple heeft geluisterd naar de kritiek op het drastische redesign van Safari dat bij de afgelopen beta's getest is. In de zesde beta is het een combinatie van het design in iOS 14 en iOS 15.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik heb het even gechecked en moet zeggen dit werkt wel redelijk, zou nu niet perse terug hoeven na de oude omgeving.

  2. Was er eigenlijk al wel aan gewend

  3. Nieuwe Safari UI is strategische zet in mijn ogen. Door zoekbalk naar beneden te halen is het soort buitenspel zetten van opkomende web applicaties, prettige browse ervaring verdwijnt (ter vergelijking Airbnb in iOS 14 vs iOS 15 groot verschil). In andere woorden AppStore positie versterken en opkomst van web apps tegen te houden en verdienmodel behouden.

  4. Ah, de ‘toolbar’ onder de URL-balk erbij maakt het alleen maar rommeliger. Toegegeven, ik vond het niet altijd even logisch, maar zo ‘minimalistisch’ als in de vorige beta’s vond ik juist heerlijk.

    Maar het meest heerlijke vind ik dat je van rechts naar links kan swipen op de URL-balk en een nieuw tabblad kan openen. Scheelt toch weer een seconde! 🙂 (geen sarcasme)

  5. Origineel geplaatst door L8
    Nieuwe Safari UI is strategische zet in mijn ogen. Door zoekbalk naar beneden te halen is het soort buitenspel zetten van opkomende web applicaties, prettige browse ervaring verdwijnt (ter vergelijking Airbnb in iOS 14 vs iOS 15 groot verschil). In andere woorden AppStore positie versterken en opkomst van web apps tegen te houden en verdienmodel behouden.

    Zou je kunnen uitleggen wat je hiermee bedoeld? Ik begrijp je verhaal niet helemaal mbt de 6de beta.

  6. Ik ben blij dat ik de zoekbalk weer gewoon bovenaan kan zetten. Wat een onding was dat daaronder. Zat ook regelmatig in de weg.

  7. Origineel geplaatst door Pat
    Ik ben blij dat ik de zoekbalk weer gewoon bovenaan kan zetten. Wat een onding was dat daaronder. Zat ook regelmatig in de weg.

    Vind het juist fijn dat ie onder staat, omdat ik m’n telefoon altijd met 1 hand bedien. Nu is ie niet meer zwevend, dus staat minder in de weg. Vind het prettig dat je nu de keuze hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.