Reacties voor: Russische video toont mogelijk iOS 7 op iPad

Een Russische video toont iOS 7 op een iPad. De video laat de Muziek- en Video-apps zien, het Control Center (Bedieningspaneel) en Berichtencentrum.
Lees het complete artikel → Russische video toont mogelijk iOS 7 op iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Hij zegt dat dit geen Beta maar zelfs een alpha versie is, veel instellingen werken nog niet en idd, het knopje voor de flashlight en calculator missen in het beneden menu omdat de Ipad deze functies nooit heeft gehad.

  2. Hoax.

    Het is een video die wordt afgespeeld. Je ziet hem wachten om op tijd te drukken op het scherm.

    Daarnaast heeft het apple logo op 1:00 vh filmpje een rand over het logo, terwijl die bij iOS 7 beta helemaal egaal is.

  3. Dat is geen fake video. Alles wat hij vertelt, is ook zo. Hij legt duidelijk uit dat hij niet bij instellingen kan omdat deze niet opent. verder opent hij alle apps personelijk. Dus het is geen fake video of een ‘mock up’. Want ik spreek russisch en begrijp wel wat hij zegt en welke toelichtingen hij geeft.

  4. @yeahbaby:
    Nu en dan crasht de beta bij mij ook en dan krijg ik tijdelijk het oude apple logo te zien ipv het legale

  5. Daarnaast heeft het apple logo op 1:00 vh filmpje een rand over het logo, terwijl die bij iOS 7 beta helemaal egaal is.

    Onjuist. Bij de beta van iOS 7 is alleen bij het opstarten het platte Applelogo te zien. Op het moment dat een iDevice crasht is nog steeds het logo te zien dat in de vorige iOS versies werd gebruikt.

    Voor de rest, wat Igor zegt 😉

  6. Origineel geplaatst door yeahbaby
    Hoax.Het is een video die wordt afgespeeld. Je ziet hem wachten om op tijd te drukken op het scherm.Daarnaast heeft het apple logo op 1:00 vh filmpje een rand over het logo, terwijl die bij iOS 7 beta helemaal egaal is.

    Onjuist. Alleen bij het opstarten van iOS 7 is op dit moment het platte logo te zien. Als een iDevice crasht en opnieuw opstart (of iets wat daar op lijkt) zie je het logo dat in eerdere iOS versies werd gebruikt.

  7. Ben benieuwd of de Apps straks allemaal goed werken

  8. Oef….dat dock…..mag ik a.u.b. een teiltje?
    Ik hoop echt dat het er niet zo gaat uitzien.

  9. Blabla. Weeral een simulatie wat het zou kunnen worden of zijn, precies een poll voor de verkiezingen, op voorhand ga je het tóch niet weten hoor hoe het eruit gaat zien.

  10. @Disser24: Dan ga je iOS7 toch niet downloaden tzt?
    Weet zeker dat je dat wel doet zodra die uitkomt maar goed..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.