Reacties voor: Runtastic Results wil je lichaam transformeren in 12 weken

Runtastic heeft een nieuwe app onthuld die verder gaat dan hardlopen. In twaalf weken tijd wil Runtastic Results je lichaam transformeren.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Die lui die hebben al allemaal 6-packs!! Ze adverteren nooit eens met dikke mensen…

  2. In de runtastic app kost premium voor een maand 6,99€ en niet 9,99€??

  3. Geweldig, ik ga Runtastic meteen aanschaffen! Ik ploeter al 2,5 jaar 4 maal per week urenlang in de sportschool maar kan die sixpack nog steeds vergeten. Wat een feest dat het met deze app in 12 weken kan! Revolutionair!

  4. @brein: Premium in de runtastic running app is een premium feature Voor die app, volgens mij niet voor de hierboven besproken ‘results’ app

  5. @Marsh: Ja blijkbaar wel dus. Er is maar 1 Runtastic premium abo en daarmee ben je premium voor alle diensten. Via de Runtastic app kun je twee weken gratis proefdraaien en in de eerste 5 dagen kun je een jaarabo met 10€ korting aanschaffen. (Zelf zojuist gedaan)…

  6. Lijkt een kopie van Freeletics te zijn.

  7. Ik reageer zelden op artikelen. Maar moet hier toch even op inhaken: wow, echt heel brutaal dit. Gewoon een kopie van Freeletics. Ook de stijl van fotografie en filmpjes. Freeletics kan ik echt aanraden, fantastische app met workouts. Resultaat in 5 weken en na 15 weken een niet normaal verschil, als je doorzet natuurlijk.

  8. En of dit een kopie is van Freeletics! Brutaal gewoon. Freeletics is ook nog eens voordeliger als je de ‘Coach’ (hun premium abonnement) afneemt (€79,95 voor een jaar). Bovendien werkt Freeletics enorm goed! Zoals Justin ookal benoemt; het draait om discipline. Daarnaast is het belangrijk de hele dag door echt gezond te eten, daar helpt Freeletics je – na betaling – ook mee. Ik (man, 29 jaar) ben in drie weken 4 kilo kwijtgeraakt en train vier keer in de week.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.