Reacties voor: Runtastic 5.0 maakt Premium-functies gratis na grote update

Runtastic en Runtastic Pro voor iPhone zijn voorzien van een nieuwe interface en iOS 7 als minimum systeemeis. De muziekspeler is nu gratis.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Dus de premium zijn hier hetzelfde als de pro functies of? Want wat is er dan verbeterd in de pro versie? Of gratis geworden?

  2. Runkeeper blijft dan stukken beter

  3. Volgens mij is dit een persbericht zonder eigen redactie…..lol!

  4. @arnoud: ik ging anders terug nadat ik Runkeeper had geprobeerd. Vond Runtastic pro toch prettiger en completer. Alleen koppelingen naar andere programma’s zijn uitgebreider bij Runkeeper.

  5. Gratis, maar niet voor niets. De Correspondent: “Gebruik een minuut de app Runtastic en je data komt bij zeker zes bedrijven in vier verschillende landen terecht.”

  6. Ik heb de PRO versie, alleen mis ik nu, na de update, functies bij Interval. Ik kan niet meer herhalingen van intervallen toevoegen en er is geen stem meer die zegt wanneer de volgende interval begint, bijvoorbeeld ‘3,2,1, next interval, 7 minutes fast’. Iemand idee of dit weer terug komt?

  7. Ik zie nergens meer de km/per uur (snelheid) staan in de geschiedenis..alleen nog de tempo snelheid??

  8. @AveNic: Zelfde probleem!! Daarnaast heel storend dat mijn telefoon sinds de update tijdens het rennen op stand-by gaat ipv dat het Runtastic scherm open staat. Maakt het verrekte irritant om tijdens het rennen te checken..

  9. Met de nieuwe update zijn mijn app-in gekochte story runnings verdwenen… Nu moet ik nieuwe kopen !!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.