Reacties voor: RunKeeper 6.0 introduceert nieuw startscherm en design

Populaire hardloop-app RunKeeper is in een nieuw jasje gestoken en introduceert een nieuw startscherm. Deze moet het gemakkelijker maken om meteen te beginnen met rennen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. by far de beste loopapp, alles al geprobeerd maar deze is gewoon top!

  2. Jullie zijn bijna de enige die enthousiast zijn over de update. Gebruikers, waaronder ik, vinden het een vreselijke update. Zo is te lezen in de recensies in de App Store. Afgezien van dat een mens niet tegen verandering kan, lijkt het er meer op dat alles á la Google moet zijn qua UI. Kinderlijk en kleurrijk. Geen fijne update.

  3. Hoop dat met deze update ook het wifi-probleem opgelost is. Heb vaak dat wanneer ik start met hardlopen en nog wifi-bereik heb er een piek ontstaat in de grafiek en de eerste kilometer(s) een vertekend beeld geeft ten opzichte van de daadwerkelijk gelopen snelheid.

  4. Gebruikte hem vaak, maar met de Apple watch altijd de work-out app. Het juistregistreren van afstand en calorieën vind ik toch het belangrijkste

  5. @Woudloper: Of dat je Spotify die gestart is terwijl je nog wifi verbinding had er mee ophoudt als je buiten het bereik ervan bent…

  6. Weet iemand of je de hartslagmonitor van de Apple Watch kan koppelen. Je kan wel een aantal andere BT hartslagmonitors koppelen maar de Apple Watch staat er niet bij.

  7. @alk: Daar heb ik dus geen last van Spotify speelt gewoon door

  8. Jammer dat de ‘elite’ editie zo duur is voor alleen wat grafiekjes

  9. Wat een afgrijselijke app geworden met die babykleurtjes, bah!

  10. Origineel geplaatst door Michel
    Jammer dat de ‘elite’ editie zo duur is voor alleen wat grafiekjes

    Elite? Je bedoeld Go! En Runkeeper is een fantastische gratis app. Ik doe weinig met de grafieken, maar omdat de app en de schema’s top zijn, geef ik ze graag wat geld.
    Ik ben dat geneuzel dat alles gratis moet wel beu. Wie werkt er graag voor niks?
    40 dollar per jaar is ook niet het einde van de wereld!

  11. @Gerben: alles hoeft inderdaad niet gratis.., maar al die abonnementen bij al die verschillende bedrijven, lopen samen wel erg op. Het zijn er tegenwoordig wel heel veel.

  12. Overigens een heel beroerde vertaling naar het nederlands. Kennelijk door een vertaal computer, zonder tussenkomst van een (nederlands sprekend) mens.

  13. Kan je ergens instellen dat je tijd blijft doorlopen als je op pauze hebt gedrukt?
    Dit zou wel handig zijn ikv start to run.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.